*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 4-Dec-2008 02:46 Email | Share | Bookmark
*** Dunia Baruku ***

Salam semua... dah sebulan++ aku tak update fp ni.... rasa hambar je sekarang kan... bz dgn kerja pun ya.... dgn baking pun ada gakss... So, kat sini aku nak inform kwn2 yg aku sekarang lebih byk berada di sini :-


ps: Kpd sesapa yg ada FACEBOOK, jumpa di sana!!!

** Mula2 tu ada gak plan nak tutup fp ni, tapi sayang la pula (lagipun atas nasihat sifuku, dia kata jgn close fp ni... hmmm... bila fikir2 balik, okla... fp still on tapi mungkin bersawang la... InsyaAllah.. ada masa aku update **

Sebelum terlupa, aku nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA... yg balik kg tu, berhati2 semasa memandu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net