*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 3-Nov-2008 04:00 Email | Share | Bookmark
Happy Birthday to Rafiq...

Happy Birthday my lovely boy...
Wah...bersawang...berhabuk...dan mcm2 ber lagi la fp aku ni.... malas giler nak ngadapnya... lately, fp ni byk ngat buat hal.... memanjang "ERROR" je..... seolah2 fp aku ni tak wujud... hangin gak rasa... tu yg aku dah malas nak dok sini lama2...

Btw, hari ni genapla umur Rafiq 4thn.... kalau tgk size bdn, aku blh katakan dia ni agak kecik... tapi bila compare dgn bdk2 sebaya (dgn anak jue - Amar & dgn anak nur - Aiman), lebih kurang je size nya.. so, takde la kecik mana lak...mungkin Taufiq tu yg telrbeih besar kot... hehehe... )

Apa yg dia minta utk BD kali ni??? punyala kelakar... dia cakap dia nak belon byk2.. soh gantung kat rumah... pastu soh aku buat kek spongebob... alahai.... cutenya... aku rasa dia ni nak soh buat BD party utk dia kot...




Quote:
Few facts on Rafiq...
*** dia ni amat faham kalau org cakap @ tgk citer yg ada bab "kematian"... pernah satu ketika tu (masa tu nak tido), aku tanyala dia... "apik sedih tak kalau ibu mati??" saje nak test dia camna... pastu tiba2 je dia nangis tersedu2, then peluk aku... dia kata "apik sayang ibu... apik tak nak ibu mati".. alahai..... terus je aku jadi syahdu... aku ingatkan dia mcm tak paham la apa itu "mati"... pastu ada satu lagi, masa tu tgh tgk citer... kebetulan, org tu meninggal... pastu anak kpd si mati tu, nangis2 la peluk mayat mak dia.. then, aku tanya lagi dia, "apik, kenapa dgn org tu?"... dgn muka yg sayu, dia cakap, "org tu sedih sebab ibu dia dah mati...".. then, aku tanya lagi, "kalau ibu yg jadi mcm tu, apik nangis tak??" terus je dia peluk aku, cakap "apik sedih... ibu jgn cakap mcm tu".... last2 kitorang berdua yg sama2 meleleh...

*** amat susah nak bgn pagi.... kalau nak pegi keje tu, mau dekat 1/2jam aku kejut.... bila aku kejut, nanti dia cakap "apik ngantuk lagi la, mata tak blh buka la.. mcm2 alasannya.."... camna agaknya nak ke tadika next year??? hmmm....

*** masih minum susu dlm botol... next year nak masuk tadika... camna ni??? hmmm....susahnya nak pisahkan botol susu dgn Rafiq ni.... w/pun dah beli cawan yg fancy2 utk dia... mula2 je excited nak minum susu dlm cawan, then terus langsung tak nak minum susu... hmmm.. nak tak nak aku bg je lagi isap botol... tapi dlm sehari, jrg sgtla dia minum... siang tu 3 kali je... kalau pi berjalan mana2, langsung dia tak nak minum susu...



Sekarang ni aku byk spend masa kat facebook... so, kalau ada di antara kwn2 fp ni yg ada facebook, jgn lupa add me to the list ya (my nick is "aimi jalil")....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net