*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 8-Oct-2008 02:25 Email | Share | Bookmark
Edisi Khas - Raya 2008...

My family...
Kita masih dlm mood raya... w/pun dah start kerja, tapi rasa mcm malas semacam... hehehe.... rasa mcm nak lepak kat rumah je... so, sementara mood raya ni masih ada, ni aku nak tepek gambar2 sepanjang raya & juga gambar mlm raya... dlm byk2 gambar ni kan, aku blh terlupa nak snap gambar2 makanan masa raya.... punyala excited beraya kan..

So, sebelum tu, jom mulakan dgn gambar2 di malam raya... mlm tu bdk2 ni punyala excited... si Haziq siap main mercun das... bukan main syok lagi dia... pastu dgn mercun naga lagi...cuma tula aku tak sempat lak nak snap gambar diorang main mercun... yg aku sempat snap masa diorang main bunga api je...


Ni gambar2 bdk berempat... kalau ikutkan, Rafiq, Anis & Ain ni sebaya (lahir pada thn yg sama - 2004, cuma bln je berbeza)... tapi bila Taufiq join sama, nampak sebaya lak... so, sempatla amik gambar bdk berempat ni sebelum kitorang posing ramai2... kalau tgk sini tak nampak pun kelibat Haziq.. dia sibuk main dgn PS2 di pagi raya... aku ajak pi beraya pun tak mau, sibuk nak main... last2 kena paksa gak (ada ke patut dia soh aku kutipkan duit raya utk dia - kira mcm wakil la... ) bila aku cakap kalau tak pergi beraya, mmg tak dpt la ang pau, then barula dia nak ikut....


OK.. ni turn kami bergambar ramai2... kalau perasan thn ni tema masih purple... memandangkan warna purple gak, aku & hubby buat keputusan utk recycle je baju raya thn lepas (ni utk baju melayu la).. ada 2 reason... First, sebab thn lepas beraya kat rumah mak aku (kira okla kalau guna baju yg sama sebab location raya tak sama utk thn ni)... Second, utk raya thn ni lak, MIL aku sponsor baju raya utk anak menantu yg perempuan... kiranya kami sedondon la thn ni.... cuma tudung, kain & lining utk baju je kitorang cari sendiri... kebetulan lak MIL aku pilih purple... bila tgk balik, warna tu kena gakla dgn baju melayu thn lepas, tu yg tak buat baru... lagipun baju diorang tu masih elok & muat lagi (pakai pun sekali je, time raya).. so, utk mengelakkan pembaziran, kita guna lagi ya.. next year baru tukar.... W/pun guna baju last year, ada pembaharuan sketla kali ni, semua bersongkok & siap bersampin.... So, nilah hasilnya... family tak cukup lengkap sebab abg hubby yg sulung beraya kat rumah mertua dia thn ni......


Ni lak gambar yg sempat aku snap lagi... masa ni diorang dah tak sabar2 nak pegi beraya...




*** to be continued.... (next entry aku letak gambo biskut raya yg aku buat, tak sempat nak edit la.. ) dan ada something special (pertemuan dgn rakan fp aku.. sapa tu??? tunggu..........


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net