*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 9-Sep-2008 07:35 Email | Share | Bookmark
Happy Birthday my dear HUBBY...........

09.09.08.... rasanya baru lagi aku update entry, ni dah ada entry baru... kenapa yek??? hehehe.... hari ni BD my dear hubby laaaa... yg ke berapa yek??? hmm...... yg ke 36thn... dah tua cik abe aku ni........... So, sempena BD dear hubby aku nak ucapkan "Selamat menyambut ulangtahun kelahiran yg ke-36, semoga dikurniakan kesihatan yg berpanjangan dan juga berjaya dlm apa yg abang usahakan... amin.........." hmm.... kalau ikutkan, aku ni liat sungguh nak update entry, tapi mujurla semalam tak byk keje kat ofis, blhla aku curi2 masa utk buat LO sket2... ni kalau bos baca, kantoi pulak... As usual, hubby aku ni kureng suka bergambar, tapi aku curi gambar ni dari koleksi masa dia pi Sabah hari tu... ada gak dia posing solo, aku cilok la letak kat sini.... minta halal yg bang... dan jgn mare tau... sekali sekala glamer kat sini....



Quote:
Kalau ikutkan tarikh yg sama pd thn 1999 (9.9.99) merupakan tarikh yg amat istimewa sebab pd hari tu juga aku & hubby ditunangkan... kitorang sebenarnya baru kenal masa tu, dlm 2bln++, perkenalan melalui chatting (masa tu zaman ICQ)... bak kata org dah jodoh.... masa berkenalan dlm awal bln 7... then, 1st date lak on my BD (dlm bln 8, masa tu hubby dtg rumah minta izin kat my parents utk bawa aku kluar dating)... pastu bln 9 (BD hubby, dia ajak aku bertunang).. semuanya berlaku amat pantas... express gitu... kwn2 yg rapat dgn aku pun terkejut bila dtp tau aku nak bertunang sebab diorang tau aku takde pakwe masa tu.... Alhamdulillah, sehingga ke saat ini, hubungan kami masih kekal.... sepatutnya aku citer pasal perkenalan kitorang ni masa kat entry anniversary, tapi masa tu lupa pulak nak buat... bila dah teringat ni, aku citer kat sini jela ya... sekadar selingan...


Dah terlanjur update ni aku nak masukkan sekali bear yg diberi oleh T (jiran setamanku).. tak perasan ada bear ni utk aku... baru je amik ni, siap letak dlm frame lagi ni... hehehe...



Lastly, nak tepek sekali la result exam Haziq kali ni.... seperti yg dijangkakan, result utk PKSR 3 merosot... aku pun tak terkejut sgt sebab masa exam tu Haziq demam + aku sendiri pun kurang beri perhatian masa dia nak exam (masa tu aku baru je start keje, weekend pun kena dtg ofis time tu)... awal2 aku dah cakap kat hubby, confirm result dia kali ni teruk ... So, utk exam akhir thn (PKSR 4), Haziq mmg kena work harder utk capai target.... all d best sayang!!!!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net