*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 4-Sep-2008 06:35 Email | Share | Bookmark
Selamat Berpuasa kepada semua...

Selamat Berpuasa...
Wah cepatnya masa berlalu.... kita dah pun berpuasa semula... rasanya masih belum terlambat utk aku ucapkan Selamat Berpuasa kpd semua... susahnya nak cari masa utk update fp ni.... bila ada masa sket ni, tak blh nak update entry... sejak dari semalam lagi aku dah beberapa kali aku try upload... tak lepas2... sabo jela..... hari ni after sahur je, aku buka pc dgn harapan dptla aku update entry aku ni....Alhamdulillah berjaya....



Sebelum aku terlupa, ni aku nak gantung award2 yg kawan2 aku bagi... w/pun aku jarang sgt update fp ni, tapi masih ada yg sudi memberi & mengingati... thanks a lot ya... InsyaAllah pas ni (kalau masa mengizinkan aku akan update mcm biasa)...

Bear yg cute ni dari zuera & kreatif award tu rose... katanya aku kreatip... hahahaa... tang mana pun tak pasti tu...


Yg award lagi satu ni dari aishah, dan ucapan hari raya tu lak dari rinzura.. bersusah payah dtg kat fp ni suruh gantung... so, aku gantung laaa...


Last but not least, aku nak gak selit gambo budak berdua ni.... kalau ikutkan, takde gambar terbaru... kalau dulu, sikit2 nak klik sana sini, sekarang tak sempat dah... gambar ni pun masa cuti sekolah yg lepas... masa tu Haziq takde kat umah, dia nak balik kg... so, tinggal la budak2 notty ni....sebelum tido pun sempat lagi main2 atas katil... masa tu blh la nak layan lebih2, sekarang ni aku yg lebih awal tido.... hehehe....



Akhir kata (mcm tulis surat la pulak), Selamat Berpuasa kepada semua... semoga amalan kita di bulan ramadhan ini diberkati... amin...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net