*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 18-Aug-2008 15:15 Email | Share | Bookmark
I'ts MY DAY!!!

BD card from dear hubby...
Salam semua... lama betul rasanya tak update fp ni.... mmg rindu sgt2... tapi masa betul2 tak mengizinkan.... sejak aku dah keje ni, tak sempat langsung nak main2 depan pc.... apa lagi nak update fp.... terbatasnya waktu.... hari ni aku try gak update.. sebab hari ni special day buat aku.... thanks to all my friends yg dah wish aku.... ROSE, MAMAFAMI, JUE, NUR, RANI dan yg lain2.... tq for your sms...

Ni LO yg aku sempat buat utk entry kali ni (gambar pun gambar yg lama sebab takde latest gambar aku dgn 3 heros aku tu)... kelam kabut betul, buat jela mana yg sempat... nipun sambil2 buat LO, sambil tu layan client yg dtg... perghhhh..... sesak rasa... LO yg agak malap warnanya ni.... sesuai la dgn umur aku yg tak berapa nak gemilang dah... hehehehe....



Then, ni pulak LO yg dibuat oleh dibuat khas oleh FLIFFY... thanks a lot fliffy for this LOVELY LO... memang cun LO ni.... aku suka sgt2... nanti blh soh fliffy buatkan lagi...



Yg ni special dari JUE... thanks JUE for the wish... JUE ni mmg best friend aku sejak sekolah menengah... dah dekat 20thn kami berkawan.... so, dia "masak" sgtla dgn perangai aku ni....



Quote:
Sesungguhnya aku bersyukur dgn apa yg telah dikurniakan kpd aku... punya hubby yg amat penyabar, memahami aku, sentiasa melayan kerenah aku yg ntah apa2 ni.... dan segala2nya la buat aku... punya anak2 yg notty tapi tetap menghiburkan... bila diorang takde, sunyi rasa hidup ini..... tanpa mereka, hidup aku ni tak bermakna...


kamalina a.k.a. aimi
http://www.flickr.com/kamalina3773
http://kamalina-cakes.blogspot.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net