*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Jun-2008 09:23 Email | Share | Bookmark
3 in 1...

Taufiq main jongkang-jongket dgn sapa tu???
Oooo... main dgn Rafiq rupanya...
Rafiq yg ditemani auntie Rani.... aku saje tinggalkan dia...
Hampir seminggu berlalu.. baru nak update... as usual la... aku dah malas nak update selalu... tak terkejar.... ni aku buat sekali harung.... letak semua skali dlm entry yg sama.....

Quote:
1) TELUK CEMPEDAK, KUANTAN


Acara jalan2 ni berlangsung masa sebelum aku ke Pekan.... since aku bawa tetamu khas dari Changlun a.k.a Rani, ni la masanya aku perkenalkan Kuantan pada Rani yg tak penah sampai ke sini..... kesian Rani sebab baru je sampai Temerloh pagi tu, aku dah heret dia ke Kuantan lak... memang penat la, sampai tertido minah tu dlm kete.... Sampai Kuantan dah tghari...time lunch, so kami ke Pantai Gelora utk mkn kat situ.. Then, barula ke TC... saje jln2 cuci mata... bagi peluang pada Rani utk "menembak"... syok je tgk org ada DSLR ni.... masa mula2 sampai tu, as usual la anak2 aku sibuk nak main dulu..pantang tgk ada playground... mcmla kat Temerloh ni takde.... kami bagi chancela diroang lepas geram jap...



Dah puas main, barula kami gerak... berjalan di sepanjang titi tu.... letih juga...... hubby dah jauh ke depan sebab mengejar Taufiq yg excited berjalan... Haziq pun sama gak....tinggal la Rafiq yg agak gayat tu... dia jln asyik pegang aku je.... sebab dia seram tgk bawah.... hehehe... antara view yg sempat aku snap...



Kali ni kasi chancela kami2 posing lak..... gambar 1 family tu Rani yg tlg snapkan... tupun tak semua yg ready..... belasah ajelaaa...... bila lagi nak bergambar cukup korum...



Bila dah penat di pantai, kami jln2 la ke East Coast Mall...saje nak tgk mall baru buka.... jln2 cuci mata je... tak sempat nak shopping pun... petang, barula kami berangkat ke Indera Makota, rumah kak Farah utk aktiviti deco kami tu... TAMAT sudah entryr TC.... masuk citer lain pulak...


**************************************************************************************************************************
Quote:
2) RESULT EXAM HAZIQ


Sebenarnya dah lama nak buat entry khas utk Haziq ni... masa after dpt result penggal 1 lagi...tapi asyik delay je, dpt lak result penggal 2... so, aku sekalikan ajela..... utk result kali ni, aku tak janjikan apa2 sebab aku kata, aku nak Haziq cuba dptkan tempat 3 teratas.... dia pulak dgn memandai2nya bagi cadangan... kalau dpt no 1, dia nak cd games PS2 9 kpg.. kalau no 2, nak 6 kpg & kalau no 3, dia nak 3 kpg.... since result dpt no 4, tak dptla apa2... dia pun ok je sebab masa balik kg baru2 ni pakcik2 dia ada belikan cd games... 3 keping semuanya.... Jom layan resultnya...

Masa hubby aku pegi ke sekolah utk sign report card ni, hubby tanyala pasal Haziq... nak tau apa cikgu dia kata???? hmmmmmmmm...... Haziq ni teramatla kuat bermain waktu kelas..... dah jenuh cikgu tukarkan tempat duduk, tak bagi duduk tmpt yg sama, still mcm tu gak..... cikgu tu ada kata, kalau Haziq lebih serius mungkin dia blh dpt lebih baik dari apa yg ada sekarang ni..... alahai.... ntahla... nipun aku suruh belajar kat rumah, kalau tak belajar, aku rasa lagi teruk result dia.... Cuma aku la yg tak berapa puas hati sebab kesalahan yg dia buat tu semua yg senang2 je... yg susah2 blh lak jawab... ni kira careless mistake...tu yg aku tak puas hati tu....

**************************************************************************************************************************
Quote:
3) MY NEW VENTURE

Sempena hari baik, bulan baik ni (eh.....apa kena mengena lak ya)... aku nak annuonce blog baru aku.... khas utk kek2 ni..... dari sini aku cuba utk mempraktikkan apa yg aku dah belajar kat kelas deco yg telah aku pegi semua tu... sedang bertatih lagi.... but wish me luck k......... rajin2, singgahla ke blog aku ni :-

http://kamalina-cakes.blogspot.com



Nampak gayanya lambat la aku nak update lepas ni... dah panjang bebenor entry kali ni... hehehe... blhla peram fp dlm seminggu dua yek....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net