*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 13-Jun-2008 10:15 Email | Share | Bookmark
Deco bersama Zatidhati....

Basketweave...
Wedding Cake...
Spongebob Squarepants...
3D cake - castle...
Cut & Paste - No. 3...
Aku baru berkesempatan nak update fp ni.... jeng jeng jeng.... Inila aktiviti aku minggu lepas.... aktiviti ni aku pegi dgn Rani dan juga kak Farah... Rani dtg dari Kedah, sampai di Temerloh, kami bersama2 ke Kuantan utk menginap di rumah kak Farah... dari Kuantan, kami ke Pekan pula utk ke rumah kak Zati utk berguru...

Sebelum tu aku nak mulakan sikitla... hajat nak berguru dgn kak Zati ni dah lama...even sebelum yg aku pegi belajar kat KL tu lagi... cuma tak berkesempatan je... masa seblm pegi tu, aku takut gakla... dlm hati mcm2 terfikir... sebab kalau tgk dari gaya penulisan kak zati (baca kat fp dia la), aku rasa dia ni mcm seorang yg serious & tegas... so, rasa takut tu tetap ada... aku dok terbayang2, mesti kelas yg aku pegi nanti sunyi sepi & tak blh nak gelak2... (ni tanggapan aku la)... maklumla, aku ni kan jenis yg tak blh diam...mesti nak bercakap & nak gelak2.... Then, bila dah pegi sana, barula aku kenal sapa kak Zati ni... orgnya takdela seserious yg disangka... kelas kami berjalan dgn penuh gelak tawa, usik-mengusik, gaduh-gaduh manja (ni antara aku dgn rani la) & mcm2 lagi laaa... pendek kata, pengalaman dgn kak Zati adalah sesuatu yg paling berharga utk diri aku.... tula, bak kata org, tak kenal maka tak cinta....

OK, panjang pula la membebel... jom tgk hasil deco aku..... semua kek2 ni kami buat from A-Z... dari menyukat bahan2, membancuh, membakar kek, sampaila ke acara kemuncak iaitu mendeco.... perghh.... deco ni la yg mencabar...... walaupun mencabar, tapi aku seronok gilerr... kak Zati mmg tak kedekut ilmu....byk yg dia kongsikan bersama dan InsyaAllah akan aku praktikkan segala tips2 yg diberikan itu.... TQ kak Zati di atas segala pengorbanan akak semasa kelas hari tu...







Hasil deco rakan2 seperjuanganku...


Yg ni pula hasil dari seorang pensyarah undang-undang... mcmana blh tersesat minat deco2 ni kak farah???



Quote:
Kerja deco ni adalah sesuatu yg amat mencabar.... mental & fizikal.... kalau tak kuat, mmg tak jadi.... aku pun tak tau mcmana aku blh jatuh cintan dgn deco2 ni... padahal kalau nak diikutkan, aku ni bukanlah seorang yg penyabar... cuma aku ni seorang yg amat teliti & agak cerewet... mcmana tu??? hmmm... ntahla... Apa2 pun aku berazam utk hasilkan yg lebih baik dari apa yg aku dah buat ni...InsyaAllah...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net