*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 2-Jun-2008 22:45 Email | Share | Bookmark
* Water World * A'famosa * Part II *

4 beranak menuju ke destinasi... utk main air..
Byk sungguh pelampung kat sini..mahal lak tu..
Spt biasa, dah seminggu berlalu baru aku nak update fp ni.... M.A.L.A.S betul la skarang ni.... ntah apa yg tak kena pada aku..... rasa bosan je nak ngadap pc ni.... nak edit gambar pun lagi la bosan.... Dah, tak mau membebel lagi...... ni ada lagi sebahagian gambar2 masa kat a'famosa hari tu... aku mulakan dgn gambar kami kami 1 family.... patutnya gambar ni kat entry yg sebelum ni, tapi aku terlupa nak scan... so, masuk jelah kat sini...



Keesokan harinya, kami tak kemana2.... lepak kat bilik je, sebab seharian hubby ada kursus.... bdk2 ni pun kepenatan sebab mlm yg pegi Cowboy Town tu, balik memang dah lewat..... tak penah bawa diorang berjalan malam selewat tu.... So, memang patut pun diorang ni "flat"... after mandi, makan, diorang sambung tido balik.... simpan tenaga nak main air kat Water World pulak... So, layan jela gambar2 yg ada.. malas nak citer panjang...



Edisi mandi-manda kat Water World ni masa last day kami kat A'famosa.... after that, terus balik...tak pegi pun melawat Safari World....sebab dah kepenatan..... takpela.... next time kalau pegi, cover Safari lak....







T.A.M.A.T sudah entry A'famosa ni.... malas giler nak edit gempak2......


Quote:
Satu je yg tak syok kat sini....ada lak arahan "tak blh pakai tudung kalau nak mandi tu"... teruk betul la.... aku mmg tak mandi pun... tapi kalau aku mandi gak, aku akan selamba je pakai.... pastu utk lelaki tak blh pakai baju.....tu yg hubby aku malas nak masuk dlm2..... nanti kena tiup wisel soh buka baju... ishhhhh.....
*** Tambahan sikit lagi: w/pun kat situ ada sign tak blh bertudung bila mandi, ada gak la yg selamba je pakai.... cuma aku tak suka je bila ada sign mcm tu....patutnya diorang kena hormat sikitla, kita ni negara Islam... tu je yg aku tak puas hati... tapi bab kena buka baju tu mmg diorang strict...selagi tak buka, selagi tula wisel tu akan ditiup..


*** Notes: Just to inform, I won't be around starting from this Wed - Sat... lama gak tu... bukan cuti2 m'sia, tapi adalah..... next week aku akan sambung visit kwn2 semua...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net