*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 29-Apr-2008 04:50 Email | Share | Bookmark
Projek Last Weekend...

Basketweave with handle...
3-Tiers Wedding Cakes (klu prasan keliling kek no 2 tu plain je)
Novelty Cake - Naruto
Kalau ada yg masih ingat, dlm entry yg lepas2, aku ada mention yg aku ada "projek baik punya" dgn sorang rakan fp, ni la yg aku maksudkan.. hehehe.. Suspen je bunyinya... Sebenarnya aku & Rani plan pegi kelas deco kek dengan kak Ayu.. sebelum ni kami cuma join kelas deco cc, so ni turn nak belajar deco kek besar pula...hajat dihati nak amik full package.. tapi diatas sebab2 tertentu, kami cuma amik 3 jenis deco jek.. 3 jenis nipun sampai ke mlm kami buat tau.. letih gilerrr... Di kelas deco nila buat pertama kalinya aku & Rani berjumpa 4 mata... hehehe... sebelum ni kitorang asyik berYM & berSMS je... pastu janji sama2 mcm dah lama kenal... even Ayu pun pelik tgk kitorang.. dia ingatkan kitorang ni kwn lama...

So jom tgk apa yg kami belajar buat...(semua ni kami buat sendiri tau, tapi dgn bantuan sifu laaa)


Quote:
Basketweave with Handle



Quote:
3-Tiers Wedding Cakes



Quote:
Novelty Cakes - Naruto





Luahan hati aku :
Quote:
Kalau korang nak tau, masa on d way balik ke temerloh, aku rasa down sgt2... siap nangis lagi dlm kete.... Aku sedih, sebab aku rasa mcm apa yg aku buat masa kelas deco ni tak menepati apa yg aku harapkan... aku rasa mcm give-up je sebab byk bende yg aku tak blh nak buat dgn cantik, sebab masalah kidal aku ni... mungkin kalau masa tu lebih panjang, aku blh buat kot... tapi tula... aku ni jenis yg tak blh nak buat keje deco ni dlm keadaan kecoh2.. kalau keje lain aku ok lak.. tapi bab deco, memang kena slow & steady... InsyaAllah, aku akan teruskan perjuangan aku dlm bab2 deco ni.... Wish me luck!!!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net