*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 22-Apr-2008 13:10 Email | Share | Bookmark
Mari Melukis Pula..

Choc cc yg aku buat kali mmg best.. maklumla resepi sifu aku...
Set kartun karakter, ingat nak lukis mickey & geng, tak retila..
Jemput mkn ya... jgn takut mkn strawberry yg tak jadi tu..
Kalau minggu lepas, aku berlatih buat roses, minggu ni lain lak citernya... aku try melukis... lukis apa?? lukis atas cc lerrr.. nampak gayanya entry kali ni still pasal cupcakes... Harap kwn2 jgn boring dah ler... dah disampuk hantu cuppies ni (pinjam ayat kak daalia sat)..... Sebenarnya aku teruja tgk cc yg kak daalia lukis tu.... memang cantik sgt2... aku pun sibukla nak try sama (padahal dah tau yg tgn ni mmg bukan tgn seni, nak gak buat tu) Layan jela gambar yg ada ni.. tak byk pun lukis, sebab aku buat cc tu pun 1/2 aduanan je... dptla dlm 30++, tupun after masak dah kena ngap dgn bdk berdua tu.. pantang tgk aku membaking.. yg si rafiq asyik mintak, "ibu, buatla kek"...haaaaa.. biar dia muak mkn cc ni....



Ok.. cukupla pasal cc... boring dah korang asyik dihidangkan dgn bende yg sama jek.... ni pulak pasal TAG bunga kantan ni... aku pun tak reti nak copy yg mana satu.. sebabnya ada 4org yg bagi aku bunga kantan ni.... Oppss... dah jadi 5org la..... So, any idea camna nak gabungkan tu??? hmmm...aku letak jela tag tu one by one kat sini...


Quote:
Ni aku ammend yg baru pasal bunga kantan ni... in total, aku dpt 6 kuntum... so, nilah hasilnya yg berjaya ku tanam... hehehe...




TAG ni pun aku ammend sket supaya tak terlalu panjang.. TAG yg asal begini...
Quote:
This is another of those Linky Love game where you only have to tag 10 person in one post but still there is no actual limit (you can tag more if you want!). Once tagged, you have to copy paste the link in this post, and make them grow!

Do not delete any of the links and be honest to yourself!

************************************************************

BennyLiew, RamblingMoo, Mum & Kids In Wonderland, Judelittle, Our mini blogsphere, Rooms in My Heart, J@n!ce Ng, ChinNee, Jo-N, LadyJava's Lounge, Apples Of The Eyes, aNgRiAniWoRLd, persismutiara, my little family, LG a.k.a Lemongrass ,
McTa ,manje ,nitta,yatt, mat gebu

next

The lucky 7 person I am going to tag is
S_Shamen, Siti Azma, Sweet Bobo, Mak Lang, Kak Pah Sherry, Lizah Zakaria, Dayang....
(Dan, untuk senarai nama di atas, sudilah kiranya menerima gambar "Touch Of Nature" dari mat gebu untuk blog/fotopages anda..)

10 person i'm going to tag is
shima, jasmeen, yullina,soulha,elianas,rani, sabrina,zuhri, kak rinchan,umi-kal...dan sudilah kiranya menerima TOUCH OF NATURE dariku untuk mu wahai sabahat sekelian untuk ditepek di FP/blog memasing supaya dinding umah cantik berseri.


Sambungan dari yg TAG atas ni, aku digabungkan kat sini:-
Quote:

from mamafami:
Mereka yang ku rasa sudi menerima (sudi tak sudi, kena terima jugak! Wakakaka) bunga kantan kembang mekar ini ialah.....
1. Erna
2. Kak Noor
3. Muna
4. Cak
5. Aimi
6. Kuchai
7. Mama Ca
8. Mummy Jam
9. Zakiah
10. Anna

from kak madiha:
Now is my turn to share this Bunga Kantan with my friends.. yg tak terpilih tu jgn kecil hati okey...
1. Tie ~ Ibu Wawanis
2. Fliffy
3. Kamalina
4. Kak Leen
5. Lieya - Latif
6. Nhalilah
7. Big Mama Bukhari
8. Nur (Nurfikas)
9. Hajar
10. Mama Sofwat

from maya:
Thank you so much kak tie n kak farah..Suke sgt dpt bunga kantan ni..
So, 15 people I'm going to tag is
1. Kak Kamalina-Mama of 3 hero
2.Kak Baayah-Mama Kimi
3.Zana-Mama Batrice
4.Zura-Mama Irdina n Arissa
5.Watie-Mama Mya
6.Kak Iza-Mama Haikal
7.Mira Johar
8.Kak Fiza-Mama Najwa n nadia
9.Yong-Ibu Chempaka
10.Lieya-.Mama damia n mija
11.Ida
12.Zurita-Ummi dania
13.Bayu-Mama Haikal
14.Tbig mama bukhari
15 Kak Zai
So, masaklah ape aje menggunakan bunga kantan ini untuk dihidangkan kepada keluarga tercinta.
Kerana dengan masakanlah, keluarga semakin erat dan sihat belaka..

from jasmeen: (yg ni aku tau dari tgk fp dia, kalau aku tak jenguk, aku tak tau pun dpt bunga kantan ni)
Nak tagg 10 person..ermmmm..sapo ekkk
Tagg gak arrrr...pas pada
1- Ana
2- Che Pah
3- Cek De Sam
4- FazzaRinna
5- Rosnita
7- Annese
8- Ficka
9- Kamalina
10- Kak Jun Kasih
Ambik yerr kengkawan..wat penyeri tuhhh

from anis:
Thanks to Niza, Farah & Emy... kerana sudi bagi bunga kantan yg cantik mengembang ni cantik pulak kantan ni bila dah kembang.. tentunya harum semerbak, sedap kalau buat laksa ni
So, next... 10 person i'm going to tag is ..
Azlina, Aimah, Nurul, Kak zakiah, Anese, Lelayong, Kamalina, Fiza, Wanie, Izan-Mrshenry.
Jgn lupa tanam kat FP masing2 ye

from mama kimi:
seterusnya bagi mengembangkan lagik bunga kantan yang semerbak mewangi ni....sudilah kiranya orang2 kat bawah menerimanya dari linda plak :
- bro jeff
-kamalina a.k.a aimi
- farah shrewsbury
- zai kulim
- linda mama ghazi
- nur syakirah
- sue mama maryam


So, begitula cerita-ceriti tag ni... dah jadi mcm2 version... so, utk tidak memeningkan kepala kwn2 yg lain, tgk ajela bunga kantan tu yek.. nak amik bawak balik pun, dipersilakan.. aku dah malas nak TAG sapa2...jgn mare...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net