*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Apr-2008 08:46 Email | Share | Bookmark
Cupcakes Lagi...

Vanilla flavor ni guna resepi Lynn..
Cho moist ni resepi kak Hanieliza.. tak berapa moist tp lembut..
View dari atas.. sengetla pulak aku snap..
Ok.. ni citer hari semalam (Rabu)... aku buat cupcakes lagi.... kali ni aku saje nak test resepi baru (actually resepi sifu aku, resepi dari Lynn) & satu lagi tu resepi aku amik dari Kak Hanieliza... utk dua2 ni aku cuma buat 1/2 adunan aje... sebab nak test dulu... ok ke tak... cam deco tu aku tak beria2 sgt mendeco... cuma aku practise buat roses & juga dok main terap2 alphabet yg aku baru beli hari tu... So, deco cuma biasa2 ajela... bak kata org tu nak test... menjadi ke tak... Kita layan jela gambar2 ni yek..


Inila hasilnya.. tak buat banyak pun... sikit aje..



Cupcakes yg aku buat ni, buat pertama kalinya aku bagi la kawan fp aku rasa.. org yg aku maksudkan adalah watie, dia ni dok satu tmn dgn aku.. tapi tula tak penah jumpa.. punyala kan... hehehe.. cuma yg tak syoknya, aku soh Ti yg amik cc ni, patutnya aku yg gi anta.. memandangkan hubby aku takde (dia kursus di Bangi dari hari Isnin lagi, hari ni baru balik, yes!!!), terpaksala aku buat muka tak malu suruh Ti dtg amik... "sori ye Ti, sebab awak kena dtg amik... syok gak dpt jumpa awak, tapi sebab hari nak ujan, tak dpt nak sembang lama2..." Sib baikla Ti ni jenis peramah, kira masa jumpa tu gamat jugakla.. tupun baru kejap... kalau lama, ntah apa la yg kitorang borakkan... hope kita dpt jumpa lagi Ti.. "TQ susah payah dtg ke umah saya.. "

Ok.. jom tgk pula aksi anak2 aku.... aku dah malas nak edit2 gambar ni... buat sekali harung jela..


Last but not least, aku masukkan juga dlm entry ni... pasal Rafiq... sian kat abg yg sorang ni....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net