*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-Apr-2008 10:35 Email | Share | Bookmark
* Deco Bersama Kak Ida... *

Comel tak???
Semua ni dah selamat dimakan kat umah MIL...
Sabtu lepas, aku ada date dgn Kak Ida... mmg sebelum ni dah berhajat nak belajar deco dgn kak ida ni, tapi masa tak mengizinkan... W/pun sebelum ni aku penah belajar dgn lynn, tapi aku still nak belajar dgn kak ida sebab modul kali ni ada belajar deco guna sugarpaste.. itu yg aku nak sgt2 belajar buat... So, dptla aku berguru dgn kak ida yg teramat sporting & ceria orangnya...

Sebelum tu aku mulakan dgn perjalanan kami... kitorang pegi KL dlm pukul 7.45am (bertolak dari umah MIL).. Kitorang keluar awal tu sebab tak nak bdk berdua tu sedar yg kitorang pegi.. kalau tak, mesti diorang nangis nak ikut.. pegi KL ni kitorang cuma bawa Haziq.. sebab aku dah penah berjanji dgn Haziq, dia blh tgk movie dgn hubby sementara tunggu kelas deco aku habis... mamat ni punyala excited, siap bawa sweater tu.. Maklumla, before this, dia penah tgk wayang tapi tak sampai sejam dah kuar sebab menggigil kesejukan..

Sebelum tu, msg utk Kak Madiha, "sori sebab tak contact akak, bukan tak nak jumpa, tapi sebab masa yg ada tu limited sgt.. takut tak sempat je"... K, sambung semula... Kitorang sampai KL dlm kul 10.30am, terus gi kedai Bake With Yen kat area Chow Kit... nak beli brg2 buat kek ni.. mak aiii... aku first time sampai situ.. rambang mata.. rasa nak beli semua je... hubby aku pun excited semacam... sama laju je kitorang berdua... Then, dlm kul 12++, kitorang blah ke A&W kat Jln TAR.. saje nak bawa Haziq mkn kat situ.. kat T'loh ni mana ada A&W, so dia tak penahla mkn... Haziq ni jenis yg tak segan langsung.. masa kat A&W tu, dia sibukla ke cashier mintak mcm2.. nak bekas isi sos la, nak tisu la, nak plastik la...dah tu lak, suka hati je dia panggil bdk muda yg keje tu "makcik"...

Okla panjang lak aku bercerita... jgn boring ya.... jom layan gambar yg ada..





Quote:
Sepanjang kelas berjalan, riuh aje umah kak ida.. W/pun baru 1st time jumpa kak ida, tapi rasa cam dah kenal lama je.. aku ni lak jenis yg pot pet pot pet, asyik2 tergelak je masa deco tu.. Kak ida, sori ya kalau saya ni terover... bila kenang2 semula kelas tu, tersenyum sorang2... mcm2 la hal yg berlaku.. Tu blm masuk bab Haziq & hubby sampai umah kak ida... lagi la gamatnya umah kak ida dgn adanya bdk yg bernama Haziq ni... Kak ida pun tak larat nak melayan Haziq... mmg lincah anak aku tu.. tak blh dok diam... buat mcm umah sendiri je.. To Kak Ida, "Terima kasih byk2 sebab sudi terima kedatangan saya... dan terima kasih lagi sekali di atas segala ilmu & tips2 yg kak ida curahkan.. semoga kak ida sukses selalu.. "


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net