*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 11-Apr-2008 02:26 Email | Share | Bookmark
Kesian Rafiq...

LO ni utk DesignerDigital & Scrapgirls..
Dua2 ni utk DID challenge..
Takde citer menarik pun.. saje nak update kisah Rafiq yg selalu jadi mangsa adiknya...biasanya kita dgr, abang yg buli adik kan?? Tapi dlm kes bdk berdua ni lain lak, Taufiq yg lebih ligat membuli abangnya... bukan setakat ligat membuli aje, Taufiq gakla yg paling kuat jeles kalau Rafiq nak manja2 sikit dgn aku... pantang tgk abg dia cuba dok dekat aku, cepat2 je dia potong trip.. ditolaknya abang tu sampai jatuh, tak pun digigitnya... haaa... bab gigit ni la yg aku tak tahan... nasib baikla abang ni jenis yg tak mudah nak balas semula.. kalau dia marah, dia cuma jerit & buat action konon2 nak pukul, tapi tak buat pun.. so, selamatla si adik..

Sebenarnya ni bukan kali pertama Rafiq kena gigit.. sebelum ni Taufiq dah penah gigit kat peha, belakang badan & juga lengan Rafiq... kebetulan kali ni aku sempat lak nak snap gambar dia after kena gigit tu... kes kena gigit ni sebab berebut mainan.. masa tu aku kat dapur tgh masak.. mula2 elok je diorang main berdua... tak sampai 5 minit, aku dgr si adik dah kejar si abang... pastu blm sempat apa2, dia tak tarik badan abg & ngap kat badan tu... adoiiii... apa lagi, melalak la si abangnya.. bab melalak ni yg tak tahannya, sebab satu deret kawasan umah ni blh dengar kot... punyala kuat dia nangis... jenuh aku nak pujuk... Jom kita tgk gambar...


Last but not least... jom jamu mata dgn beberapa LO yg aku sempat buat utk minggu ni... aku join challenge ni for fun aje.. bukanla sebab nak menang apa2.. semua ni sebab kepuasan (sapa yg minat bab scrapping ni fahamla apa yg aku maksudkan )... lagipun bukan semua tu utk tujuan pertandingan.. nama je challenge.. ni mcm kita challenge diri kita utk buat aje.. Ptg ni aku balik kg... pastu esok nak ke KL... memang takde masa nak scrap la for this weekend.. Bz.. bz... nanti kalau sempat aku visitla fp kawan2 ya...

LO ni dia soh guna "one sunshine ticker" & yg lagi satu tu soh guna background paper yg diorang bagi..


LO ni lak utk scraplift challenge (aku suka bab scraplift ni) & juga font challenge...



Quote:
Kalau perasan, kebanyakan LO ni aku byk letak muka budak berdua ni je.. bukan apa, gambar2 diorang mmg banyak dlm pc ni... lagipun diorang kan dok kat umah, sikit2 posing je kejenya... tu pasal la gambar Haziq tak byk.. Haziq bz dgn sekolah.. tak sempat nak posing2 la... next time kita amik gambar byk2 ye Haziq..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net