*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 7-Apr-2008 03:18 Email | Share | Bookmark
A little update...

Scrap challenge No. 1
Scrap challenge No. 2
Scrap challenge No. 3
Wah dah seminggu aku tak update fp.... memang bz giler last week... (mcm la aku ni keje kan.. kalau keje, lagila tak terupdate fp aku ni)... Well, byk bende yg berlaku & byk juga bende yg aku plan utk buat dlm masa terdekat....aku pun tak tau nak mula yg mana satu.. gambar pun semakin byk dlm pc aku ni, blm diedit... resepi pun ada few yg aku dah try tapi lum masuk sini... hmmm... Last week, antara few event yg telah berlaku...adik aku bertunang (semalam).. hehehe.. at least bertunang gak dia, cam tak caya je, aku rasa dia tu cam kecik je lagi... tak lama lagi nak jadi laki orang.. hahaha... Pastu, adala "projek baik punya" yg aku arrange dgn kwn fp aku ni.. tak perlu sebut nama, kalau dia baca, dia taula yg dia tu orangnya... projek ni tak blh reveal lagi... tunggu.... ahaksss........ tak sabar ni!!!!!!!! Pastu dlm masa yg sama aku dah berbincang mengenai keje baru aku... InsyaAllah, bln depan aku akan mula bekerja.. hmmm... tapi tgk gakla gaji tu kan.. kalau diorang blh bagi sebanyak yg aku mintak, aku keje la... kalau ikutkan, liat gak ni.. maklumla dah 2thn lebih aku tak keje.. tup tup nak keja semula... paling risau bdk berdua ni la... tak mau citer byk lagi, tunggu dan lihat ajela..... nanti aku update citer2 tu semua ya..

Cuma kali ni aku update gakla.. tak mau bg fp ni bersawang... ni keje aku last week la... semenjak dua menjak ni, aku rajinla pula menyibukkan diri utk join few scrap challenge kat beberapa website ni.. saje je, sambil2 tu blh cuci mata, tukar2 idea pasal scrapping ni... (sebenarnya byk dipengaruhi oleh fliffy la ni).. suka tgk dia yg begitu rajin buat scrap ni.. aku pun nak gakla mencuba.....

1) Ni challenge yg aku mula2 buat, syarat utama kena guna paperback yg diorang bagi
(utk designersdigital.com - Week of March 30th)




2) Ni lak scraplift challenge, scraplift ni maksudnya kita pilih mana2 LO yg kita berkenan,
buat mcm LO tu gak dgn cara kita tersendiri...
(utk designindigital.com - April Scraplift Challenge #1)




3) Ni lak challenge menggunakan mana2 QP yg kita suka, pastu tambahla apa2 embellishment
utk bg nampak lebih menarik... buat ajela
(utk digitalfreebies.com - Maria's Weekly Challenge Apr 1-7)




Tu ajela update buat kali ni... InsyaAllah nanti aku akan visit fp kwn2 yek.. sori la sebab lambat berkunjung...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net