*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 30-Mar-2008 14:00 Email | Share | Bookmark
Sambungan Projek Calendar ku - 2nd Quarter 2008

Mei & Jun 2008
Julai & Ogos 2008
hehe... mcm apa je bunyi tajuk entry kat atas tu yek... mcm ler ada projek yg grand sgt.... hahaha... saje je.. ingat lagi tak yg sebelum ni aku ada buat kalender 2008?? masa tu buat utk 1st quarter je dulu... kalau tak ingat @ blm penah tgk, blh jenguk kat sini... sebenarnya aku buat ni utk letak kat desktop aku, sebagai wallpaper.. saje buang masa...lagipun mmg aku suka buat bende ni... tak penah jemu...

Oh ya... utk 2nd quarter ni, aku masih menggunakan element2 yg lama... suka dgn bunga2an tu... sebab nampak ceria & meriah.. cuma cara aku olah je yg berbeza... Gambar bdk2 ni lak, aku amik yg masa sebelum rambut diorang kena potong... Amacam, ok tak kalender2 ni??? aku ni pun bukannya pro.. buat pun takla secanggih yg professional scrapper tu... kira blh la kan?? Kalender ni aku dah kecikkan sizenya.. ni utk letak kat fp ni aje.. So, selamat menjamu mata!!! Hingga bertemu di lain entry (apa punya bahasa daaa... )


Quote:
Calendar 2nd Quarter 2008




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net