*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 27-Mar-2008 10:10 Email | Share | Bookmark
Taufiq & Nemo...

Taufiq & nemo...
Taufiq & nemo??? bukan nemo betul, pelampung nemo laaa... hehehe... gambar ni aku tak letak pun dlm entry TBR ari tu... sebab kang jemu lak letak byk2.. ni aku amik masa Taufiq kat bilik.. aku ada citer yg dia tak mau tido tu.. tak reti penat bdk sorang ni... Dia sibuk dgn pelampung ni.. siap baring2 dlm tu... sesapa yg cuba usik, siap kena marah... yg kelakarnya, nak tido mlm pun siap letak pelampung atas badan.. tak mau pegang bantul bucuk dia, sabo jelaaa..



Ni antara beberapa aksi diorang yg sempat aku snap... sebenarya Rafiq nak join gak posing dgn pelampung tu, tapi Taufiq tak bagi.. siap kena halau lagi... tgk jela kasi diorang ni... last2 si abg mengalah, sib baik tak gaduh...



Last but not least, nak selit gak LO ni... LO yg sempoi mempoi je... saje nak abadikan gambar Haziq dgn Anis... masa ni dah nak balik.. Anis & co. nak ke JB kitorang lak nak balik ke Temerloh.. sempat ler melayan bdk berdua ni mkn ice-cream kat Dataran Teluk Kemang tu... mana Rafiq & Taufiq??? bdk berdua tu dlm kete, Taufiq dah selamat tido & Rafiq sedang minum susu... that's why takde dlm ni..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net