*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 25-Mar-2008 07:46 Email | Share | Bookmark
* Tiara Beach Resort - Part III (habis daaaaa) *

Mula2 main kat area sotong.. hmm.. main lagi kat sini...
Tapi bdk2 tak suka sebab cetek sgt airnya...
Tgk Haziq sempat dok bawah air tu jap... sejuk!!!
* Day 3 - 16/03/08 *

Ni merupakan hari terakhir kami kat TBR ni.. kalau ikutkan dah jemu dah dok main air ni.. tapi sebab anak2 punya pasal, layan gakla lagi.. bdk2 mana kenal erti jemu.. yg diorang tau, seronok aje.. nak pulak bila main dgn air... selagi tak puas, selagi tu tak nak balik..

Utk hari terakhir ni, kami posing la jap sebelum masuk pool tu.. bergambar kenang2an.. bila lagi kan?? kalau ikutkan bdk2 ni, diorang nak menuju ke kolam je...


Memandangkan entry yg lepas dah byk gambar kat pool, kali ni tak yah la... kalau ikutkan mmg ada byk.. tapi sebab asyik2 tmpt yg sama je.. nanti boring lak org tgk.. So aku letakla sekeping dua aje sebagai penutup... gambar yg aku lain tu aku reserve utk scrapping la pulak.. hehehe... ikut nasihat fliffy ni...


So, TAMAT la sudah entry TBR aku ni.... pergghh.. penat rasa nak update pasal entry ni... baru pi tmpt cam ni.. blm lagi pi tmpt yg lebih happening.. agak2 kalau gi Sunway Lagoon @ Lost World of Tambun, lagi la penat nak update kan..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net