*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 21-Mar-2008 08:15 Email | Share | Bookmark
* Tiara Beach Resort - Part II *

On d way to pool.. tgk Rafiq paling dpn.. laju je..
Mula2 main kat area sotong ni... Rafiq main kat tangga tu je...
Haziq je yg berani nak menggelungsur ni...
* Day 2 - 15/03/08 *

Hari yg dinanti2kan telah tiba... bdk2 ni bgn pagi je dah tagih janji nak main air... sarapan pun tak mau... makan pun sikit aje.. jom kita tgk aksi2 mereka...



Lagi aksi kanak2 riang & bapa mithali yg tak jemu2 melayan kerenah heroesnya...


Lepas dah berjaya pujuk Taufiq naik, kitorang naik la ke bilik.. rest kejap... hubby & Haziq je yg tido.. aku tak dpt nak tido sebab 2 askar kecik aku ni tak mau langsung tido... tak penat ke diorang ni??? hmmm.... then, around 2.30pm, kitorang pun kuar la, nak gi lunch... baru masuk kete je, biras aku call.. katanya dah sampai.. ajak lunch sama2.. so, kitorang pun pegi lagi ke Dataran Teluk Kemang.. cari food kat sana.. after lunch, kitorang balik hotel semula, lepak2 sat.. then, turun mandi beramai2.... ni sebahagian lagi gambar2 yg sempat disnap..


Quote:
Dlm ramai2 heroes aku ni, Taufiq la yg paling hebat main air.. sebab dia tak mau main kat tepi, ajak hubby main kat dlm... dia tak nak kaki tu cecah kolam, kalau boleh nak terapung2.. sabar jela.... pastu bila dah kat dlm tu, dia marah lak org pegang pelampung dia... siap soh kita lepaskan lagi.. mak aiii.... kita ni bimbangkan dia sebab bdn dia berat gak... byk kali gak pelampung tu mcm nak terbalik, especially bila dia sengetkan badannya.. then, kalau nak pujuk dia naik atas tu, bukan senang... bila ajak naik je, cepat2 geleng kepala.. pastu cakap "nanak", maknanya tak nak la tu....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net