*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 19-Mar-2008 07:25 Email | Share | Bookmark
* Tiara Beach Resort - Part I *

Ni la building utk check-in kalau kita booking thru TBR...
Ok... ni baru nak citer in detail pasal gi TBR weekend yg lepas.. plan nak pegi TBR dah lama, sejak thn lepas lagi.. cuma masa tu kitorang fikir tak best lak nak gi hujung thn, hujan aje... so, postponed thn ni... masa CNY yg lalu, biras aku yg kat JB tu ajakla kitorg pi jln2 masa cuti sekolah... katanya nak ke TBR.. bagus sgtla tu sebab kitorg pun terfikir nak pi tempat yg sama.. ni kali kedua kitorang bercuti sama2.. last time, kitorang gi Langkawi.. Btw, kitorang pegi ni tak amik package apa2 pun... aku sewa studio suite tu melalui niza, tupun after baca kat fp dia... ni kawan niza punya la.. so, kalau sesapa yg rasa nak sewa, blhla contact niza @ pun aku sendiri coz aku still simpan no hp owner tu... cuma kalau sewa dgn owner ni, breakfast kena sendiri la... tapi aku rasa ok aje.. sebab rate pun murah & bila time nak check-in tak yah sibuk2 nak gi kat lobi, terus aje masuk... advantage dah ni.. masa kitorang pegi hari tu, ramai giler orang... yelah kan... nama pun cuti sekolah.. tgk ajela view pool kat entry bawah, pergghh... sesak rasa!!!

* Day 1 - 14/03/08 *

Kitorang bertolak ke TBR pagi, dlm kul 10am cam tu... kitorang dah janji nak masuk bilik dlm kul 3pm gitu la... bawak kete pun santai aje... siap blh stop kat Dataran Teluk Kemang jap before ke TBR tu... Alhamdulillah cuaca ok sepanjang perjalanan... kalau ikutkan before this, asyik hujan memanjang.. nasib baikla semua berjalan lancar.. okla, jom layan gambar2 masa 1st day kat sana...


Quote:
AKSI2 DALAM BILIK...



After hubby dah bgn, barula perut terasa lapar.. mana taknya, tak lunch.. before this, cuma beli mknan yg ringan2 aje kat area Ulu Bendul tu.. So, kitorang pun pegila ke area Dataran Teluk Kemang semula.. mula2 pi tukar swimming suit Haziq.. then, pegi la mkn kat area situ.. lupa lak nak snap gambar.. masa order mkn tu, pening betul aku nak kawal askar berdua tu... memang buas sungguh... tak nak dok diam.. merayau aje.. last2 aku soh hubby & Haziq mkn dulu, aku layan si Rafiq & Taufiq.. letih gilerrr... bila sampai turn aku mkn lak, terus dah tak lalu... penat punya pasal..

Quote:
AKSI2 DI PANTAI...



Tu ajela buat kali ni... Nantikan aksi2 diorang main air di next entry... (nak kena pilih dulu gambar2, terlalu byk yg disnap kan dah susah... )



Sebelum aku terlupa, aku nak amik kesempatan ni utk wish HAPPY BIRTHDAY to MIMI (18/03/08) & to JUE (19/03/08) .. both pun sebaya...semoga kalian berdua dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki selalu...mimi ni kwn cyber aku & jue pulak kwn sejak zmn sek. men. lagi... ucapan aku utk kalian berdua : "semoga persahabatan kita berkekalan.."



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net