*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 3-Mar-2008 16:35 Email | Share | Bookmark
Cubaan kedua pula...

Set no. 1 - hijau gitu...sejuk mata memandang..
Set no. 2 - pink karer... nak buat merah, tapi jd pink lak..
Set no. 3 - biru... tenang setenang-tenangnya..chewah..
hmmm.... weekend baru2 ni (semalam ler ni), projek mendeco aku berjalan lagi... ni kes tak puas hati dgn hasil deco aku yg sebelum ni la (entry yg lepas - bg sesapa yg blm tgk hasil deco aku tu, tgkla kat bawah ni.. hancus ) Kalau ikutkan hati, mmg aku nak tunggu hubby ada kat umah, baru aku nak buat... tapi nak buat camna.. weekend baru2 ni hubby balik kg dgn MIL & abg ipar utk uruskan hal tanah pusaka arwah FIL (btw, kg diorg kat Besut, T'ganu).. tu yg kena tinggal... memandangkan aku tgh bersemangat nak improvekan skill mendeco ni, aku gagahkan juga... cubaan pertama hari tu aku cuma dpt 65% aje (markah diberi oleh sifu ku), harap2 kali ni markah bertambah baik laaa... ok tak sifu deco yg ni??? Kali ni aku buat satu flavour je... kegemaran ramai.. coklat la apa lagi.. aku buat 1 1/2 adunan..dpt byk gak.. dlm 60bj cam tu... bukan apa, byk tu standby, kot2 deco tak jadi ke, tak yah nak redo...

Kali ni aku letak coklat ganache & buttercream... kombinasi yg yummy bila mkn tu... sedap!!! cuppies & coklat ganache tu aku buat hari sabtu lagi..so semalam, aku mulakan kerja seawal jam 7 pagi & siap smua pada jam 6 ptg.. sepanjang hari di dapur tu.... aku start awal tu bukan apa, bila bdk2 tido, senang sikit nak buat keje.. tapi tula... since hubby takde, bila masing2 dah bgn, tergendalala gak projek aku... nak mandikan diorg la... nak mkn, nak minum.. tu blm masuk time diorg bergaduh... tu pasal la jadi sampai ke ptg.. byk break... lagi satu, laptop pun atas meja.. bila takde idea, mulala dok browse internet.. sempat lagi tu..

Okla, tak mau citer panjang lagi.. jom jamu mata tgk cuppies aku yg agak colorful kali ni... Jemput makan, pilihla yg mana satu.. (gambar2 bwh ni aku snap tak pakai flash.. sebab kalau guna flash tu, silau semacam...tapi gambar yg kat atas tu aku guna flash... .)






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net