*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 17-Feb-2008 21:55 Email | Share | Bookmark
*** Deco bersama Lynn Hassan ***

Sebelum kelas deco bermula... aku dok sebelah dgn kak daalia..
Tgk tu.. laju je tgn sifu menyapu buttercream atas cuppies...
Suasana di kelas deco.. kak daalia tgh belek apa tu???
Semalam aku pegi kelas deco basic kat Saujana Utama, Sg. Buluh... tak lain tak bukan dgn sifu cuppies di alam cyber yg tak asing lagi - Lynn Hassan... aku mmg sentiasa admire dgn hasil kerja tangan Lynn ni, bila dpt menuntut ilmu dgn dia, mmg aku rasa mcm mimpi je... yelah... semua pun tau yg sentuhan Lynn ni memang ada kelas... sedap aje mata memandang... bila dpt berguru tu, apa lagi, seronok tak terkata... kelas tu ada 8 orang.. aku pegi dgn kak Yatie (kakak satu ofis dgn aku dulu)... kami bertolak dari Temerloh pukul 9am... sampai kat Gombak kul 10.30am, aku sempat gi umah makcik aku kat Tmn Greenwood sat, then kul 11.30am kami pun pegila ke Sg. Buluh.. saje pegi awal sebab tak familiar dgn area situ.. lagipun blh lepak2 dulu, takde la terlambat lak... perjalanan ke umah Lynn amik masa 1jam from Gombak.. blh tahan jauhnya... kul 12.30tghari, kami sampaila.. so, kami pun pegi mkn dulu kat kedai area umah Lynn tu, then around 1pm kami dgn tak malunya dah terpacak kat umah Lynn... dptla tgk adik Lynn membancuh buttercream masa tu... pot pet pot pet itu ini dgn adik Lynn, sebab masa tu Lynn blm turun..... then, kul 2pm, kelas deco pun bermula... lupa lak nak bgtau, masa kat kelas deco tu, aku dpt bersua muka dgn kak Daalia.... memang best laaa... selama ni dok tinggal komen kat fp je, kali ni dpt jumpa empunya fp tu sendiri... happening sgt2 rasa!!!



Ok.... jom kita tgk satu-persatu cuppies yg dah dideco... oh ya...masa awal2 kelas tu, blackout kejap... jenuhla kami menyalut cc ni dlm kepanasan.. tapi sebab minat punya pasal, ok aje...tanya ajela kak daalia.. masa tu dia dah mcm udang terbakar.. merah mukanya sebab panas... hehehe.. jgn mare ye kak.. gurau2 aje...





Sebelum balik, aku sempat bergambar dgn kak daalia yg peramah itu... seronok bangat dpt jumpa kak daalia ni... rasa mcm dah lama kenal aje.. kitorang cakap pun merapu aje... masa deco tu tak habis2 gelak, ada je gurau sendanya... Btw, masa ni tinggal kitorg aje.. yg lain2 dah balik.... yg tukang snap gambar ni Lynn.... nak bergambar dgn Lynn, tak blh sebab sifu tak bg green light.. hehehe... it's ok, sekurang2nya aku dah kenal empunya diri yg buat cuppies yg cute mute tu...

Last but not least, tgk la aksi anak2 teruna aku mkn cupcakes ni... pagi2 lagi nak kek, makan kek je sebagai breakfast.. layan ajelaaa....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net