*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 22-Feb-2008 15:40 Email | Share | Bookmark
Bulan Cinta??? Time for Scrapping...

Ni utk hubby & Haziq...
Yg ni lak utk Rafiq & Taufiq...
huh..... lama betul aku tak scrap... ntahla... rasa malas bangat nak 'menscrap' ni... tapi ntah kenapa tiba2 lak jadi rajin + idea tu dtg mencurah2... lagipun bulan ni omputeh kata, bulan cinta... so, bykla freebies2 yg cute mute utk di download.. aku pun tak lepaskan peluang laaa... hehehe...

Lagi satu, aku ni bukan apa, scrap ni mcm limited sikit.. kalau nak letak cerita dlm bentuk scrapping, mcm tak berapa nak kena (bg aku la).. sebab utama - limited space... so, tu pasal bila ada event tertentu, aku just edit gambo cam tu aje... bab2 scrap ni bila takde citer menarik, tapi terasa nak abadikan gambar, aku scrap la... begitula citernya... walau apa pun, scrapping ni tetap menjadi hobi yg paling best buat diri aku... bak kata fliffy [i like]... hehehe... tiru ayat fliffy jap...

So, inilah 4 jejaka yg bertakhta dihatiku sekarang... aku scrapkan utk sorang satu.. fair & square.. tak yah rebut2 ya..


Quote:
Memandangkan aku dah buat scrap ni, bdk2k ni aku soh posing khas utk aku... ni kira d latest pic la.. kecuali hubby (amik gambo lama, tu masa kat LGK tu)..susah sgt nak amik gambo dia sorang.. jual mahal..


Quote:
PERHATIAN : SEMUA SCRAP NI KALER PINK SEBAB NAK SESUAIKAN DGN TEMA "BULAN CINTA"... THAT'S WHYLA PINKISH YE...KALAU NAK TUNGGU AKU LETAK GAMBAR BABY GIRL, TAK TAULA BILA TU...

Quote:
Memandangkan smua pun pink, ni aku nak gantung satu award lagi.. yg aku terima dari Kak Leen
TQ kak leen sebab sudi share award ni dgn saya... terharu gak sebab aku ni kira baru je kenal kak leen di alam cyber ni... tup tup kak leen bg lak award.. semoga persahabatan di alam cyber ni akan berkekalan hendaknya.. amin...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net