*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 3-Jan-2008 16:45 Email | Share | Bookmark
* Zoo Negara 2007 - Day 3 in KL *

Tgk taufiq yg dah tertido.. ni after naik shuttle 2nd round...
Last pose sebelum kluar dari zoo...
Bye bye!!! next time dtg lagi yek...
Fuh, ni last entry masa gi KL hari tu.... punyala lama aku peram... asyik2 entry KL je yek.. bukan apa, sekali pi sana tu, kenala cover byk aktiviti... bukan selalu turun KL, ni dah start sekolah, lagila payah aku nak bergerak... nak jln2 pun kena tunggu weekend, tak pun cuti sekolah..



Quote:
Style editing di atas ni diajar oleh kak daalia... tq akak sebab sudi ajar & tak kedekut ilmu... lain kali blh share lagi yek...


As usual, kalau sampai KL, Haziq mesti mintak nak pi zoo... padahal baru je hujung thn 2006 hari tu dah pi zoo... ni nak pi lagi... tak byk perubahan pun kat zoo tu... kali ni kitorg tak byk berjalan, 2 kali naik shuttle.. bukan apa, masa gi KL tu tak bawa stroller taufiq... dia lak tak larat nak jln sebab bdn tak berapa sihat, asyik nak dukung aje..

Jomla layan gambar diorg kat zoo ni... since sebelum ni dah ada entry zoo, kali ni aku cuma letak pic yg kitorg tak cover masa pegi dulu...





Sekian... berakhir sudah episodku di KL... kalau ikutkan, ada lagi aktiviti yg dibuat mcm pi jln2 di IKEA, tapi takdela sampai nak snap gambo... hehehe.... masa tu dah sibuk shopping, takde masa nak snap sana sini...

Quote:
Thanks to Emy & family sebab tak jemu melayan kami 2 hari berturut-turut masa di KL & juga to Suerieyz & family sebab menerima kunjungan kami... bila nak jumpa lagi tak taula...you guys are great!!!! ** friendship forever **


Quote:

tariqzaidanirah : a'ah betul tu... pi zoo ni kira mcm lawatan sambil belajar.. .. hmm kat IKEA tu borong brg2 kecik aje.. tak muat boot kete la.. hehe..
yong~ibu chempaka : hehehe... kelakar yong ni... tula, dahla kena kurung kan, time ni la nak terima visitor mcm kita2 ni... ps: eiditing tu saya explain kat fp yong ya...
dOd : betul tu... bdk2 happy, mak budak pun sama...
Daalia : memang saya planning nak buat utk entry ni... dah boring asyik2 edit cam biasa je... why not tukar selera.. tapi editing akak tak blh lawan la.. lagi powerrrr... btw, thanks again, w/pun berhempas pulas tapi berbaloi....
eija28 : tul tu eija..nak pi zoo ni lebih syok bawa yg dah besar sikit... mcm akak, bawa Haziq & Rafiq ok lagi.. tapi bila dgn Taufiq je dah penat nak layan dia sebab dia kejenya nak main aje.. bukannya
paham..
mamafarhan : hehe.. betul tu mmg ramai ngat yg pegi zoo... mcm berjanji pulak ya.. ps: kitorg dok kat pahang (temerloh).. tu yg tak selalu ke KL..
jay4to : kalau dah janji kenala awak bawak diorg... kat zoo nanti, bykla yg awak blh tembak, maklumla kamera power!!!
Lee Lin : hmmm... kecoh pasal apa yek?? hmmm nampak sgt tak baca paper.. hehe..
MaDiHa : uihhh... last pegi masa dini 2thn?? lama dah tu... nampak gayanya blh la pi pulak ni... saya tak ingat la pulak bayarannya (sebab yg bli tiket hubby)... kalau pegi pun, diorg charge 2 dewasa & sorang budak (haziq), yg bdk dua lg tu free...
nabialishad : memang betul tu... kita bosan tapi bdk2 suka.. nak tak nak kena gak bawa..
ibu Adam : kitorg dok kat pahang (temerloh).. actually pegi zoo ni dah lama, bln 12 lagi.. cuma takde masa nak edit gambo..
suerieyz : haha.. tula kau... skarang ni tak berbaloi ko nak pi dgn perut yg membuyung tu.. tunggu la baby ko besar sikit, brula best!! by that time affiq pun dah pandai & kenal binatang semua ni..
Abah along : a'ah abah.. guna PS... edit pakai eraser aje... alah abah ni nak belaja pulak, abah punya editing lagi cantik tau...
eija28 : InsyaAllah... tapi tula, akak jrg online time mlm ni... nak pulak Haziq dah start sek, mlm kena tido awal... dgn akak sekali masuk tido awal tau..
Syahrul-Nurul : mana blh main lalu2 aje.. sekali sekala kena gak masuk.. tunggu twins awak besar sikit, mesti best bawak diorg ke sana..
Lyndz : hihi.. biasala... biasanya org yg dok dekat ni, tak berapa excited nak pi.. tak mcm kami yg jrg2 turun KL ni.. tu yg kena pegi gak..
ida isk : hehe... next time ye akak..
srsfeqah : biasala, nama pun bdk2... zoo la tmpt yg paling menarik bg mereka..
ummiNurin::mieza : haaa... entry terbaru akak pasal "kaya ball".. baru gak buat tu... mieza tu yg jarang jenguk fp akak, tu yg tak perasan tu..
mama kimi : tu la pasal.... agaknya diorg syok kot tgk binatang live.. biasa tgk kat tv aje.. mana real..
lieya_latif : dulu2 pun akak cam awak gak la... susah sebab diorg masih kecil... ni dah besar ni barula rasa seronok.. tu pun penat nak layan Taufiq yg tak reti dok diam..
Nur : betul tu nur... dah besar nanti bende lain lak yg diorg suka..
yong ibu chempaka : tula, kena tanya gak, mana tau kot2 "yong" lain ke.. pasal blog tu, boring la.. tak terkejar.. fp lagi besh!!!
fizah : kat IKEA dah sibuk shopping.. kamera pun tak ingat letak kat mana.. hehehe...
hanizura@mama_danish : a'ah.. kalau yg kecik tak berbaloi.. diorg bukan paham apa pun.. dahla panas... buat serabut aje.
<< jeff >> : hukhuk.. tu pasal la kitorg kali ni tak jln kaki.. naik shuttle bus aje... lagipun sebelum ni dah tawaf habis...
mamaniza : haha... tu agaknya penangan masa ngandungkan kanda la tu... best gak kecik2 dah pandai cakap.. akak ni tak sabar nak tunggu taufiq punya turn... nak dgr dia panggil "ibu" pun dah kira ok... yg dia tau "abah" aje..
ummirafeeq : plan nak ke t'ganu tu mmg ada, tapi tak tau bila.. hari tu pegi tak puas la.. btw, rafiq ni baru 3yrs++.. tapi kalau ikut tahun, kira 4thn la... saya plan nak masukkan tadika next year...
ayu~ibu husna : pas ni dah pasang streamyx blh la online selalu yek.. hehehe... tq bg link tu.. pasal editing tu nanti check your fp ye...
shima~ ummihaziqaiman : bawakla diorg pi nanti.. diorg pun dah besar & dah kenal binatang2 ni, sure berbaloi punya.. hmmm... camna lak blh terdating kat zoo tu?? h
fazizaid : anak2 akak dah besar, minat pun dah bertukar dah..
Daalia : tula, kan best kalau blh main amik2 je lemak2 ni... hehehe.. saya ni susah giler nak naik berat bdn.. tu yg kena azam kuat sikit..
masriyah : samala dgn diorg ni.. tupu puas pujuk nak ajak balik..
mamaharizdanish~anna : awak dok kat KL, blh pi anytime..saya ni yg jauh, tu yg kena pi gak bila dah sampai KL..
marlin : lor.. biar betul, awak tak penah naik lagi shuttle tu?? hehehe... bdk2 ni pantang nampak shuttle, itula yg diorg ajak naik, mula2 sampai je dah naik tu.. ronda2 satu zoo... ps: bila nak tepek "choc ball" awak tu??
mama @nis : betul tu...
Amy : yuppp... u're rite!!! takde maknanya kita nak pi, baik gi shopping.. hehehe...
Madame Shopper : wah... barang2 from US?? ori ke??
mamadarwisy : boleyla nak dikatakan gitu..
nadiya :
aliz_mie : penat tapi best (bak kata diorg la)...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net