*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 28-Dec-2007 16:45 Email | Share | Bookmark
* Bertemu Sahabat Satu U (ex-IUB) *

Cuba teka saya ni boy ke girl?? hehehe..
Masih entry di KL.. lum habis lagi... Ni aktiviti kami di sebelah ptgnya (sambungan entry yg lepas)... since aku dah ada kat KL, aku amikla kesempatan utk berjumpa sorang lagi member aku...kitorg ni sama study masa kat States dulu.. satu U.. padahal masa kat msia tak penah bertegur sapa, tapi bila kat sana jadi baik lak.. ni gara2 sebab kitorg amik major yg sama, so byk la sama kelas dgn minah ni... kitorg panggil dia Emy je (nama penuh Emeliana Zainol).. Masa kami berkunjung ke rumah Emy, anak yg sulung & kedua dia takde di rumah (balik kg).. so, yg ada cuma si kecil ini je - Izzad Hadif.. jom tgk antara gambar yg sempat aku snap...



Lepas bdk2 posing, mak budak la pulak... bila lagi kan.. bukan selalu dpt jumpa..

Quote:
** Masa study dulu, cikgu2 mat saleh selalu pronounce nama aku as Amy (sebab nama aku Aimi), pastu minah nipun cikgu panggil Amy gak... kitorg selalu je jadi confuse bila cikgu panggil nama "Amy", utk mengelakkan kekeliruan dari terus melanda, si Emy decide la utk tukar nama panggilan dia kpd "Emilia"..




Quote:

dOd :ya betul tu, bak kata org jauh di mata dekat di hati.. hehehe... dod, tu baru mata adiknya, blm tgk mata abg yg sulung... lagi la bulat.. hehehe...
mamaharizdanish@anna : dah sampai ke KL tu yg pi gak visit.. lagipun my friend ni memang dah byk kali sound soh dtg umah dia..
ummirafeeq : haha... memang boy tapi mcm girl.. ni kes maknya nak sgt pompuan la ni...
Hajar : saya pun rasa cam tu.. besar nanti mesti encem bdk sorang ni..
auntie fliffy : uihhh fliffy... request tu besar sgt la.. hehehe....dulu2 kat sana saya tak pakai tudung.. ada yg hubby tak bg tgk... kalau fliffy dtg temerloh, blh singgah umah saya.. time tu nak tgk, ada berlambak2 album masa kat US.. hehehe... ** fp ni saya baru je berjinak2, dlm tahun 2007 gak (yg date before tu semua backdated entry)..
Ana : saya ni ada beberapa kerat je member yg still keep in touch.. yg lain2 tak tau ke mana hala tuju diorg..
Amy : hi... long time no see.. tak sihat sebab apa tu??? dah "berisi" ke?? hhehe... main terjah je i ni.. azam byk, salah satu nak naikkan berat badan... hihi..
mama kimi : samala dgn kita.. tapi nasib baik bdk2 ni ada geng... kalau tak, mana nak borak, mana nak jaga diorg..
syakir zainol : rajin2kan diri melawat kengkawan lama tu
eija28 : betul tu eija.. mcm2 kenangan suka duka..
yong@ibu chempaka : makacih yong.. hehehe... saya lak suka idea dari fp marlin.. hmmm.. pasal gambar kat US tu, malas la nak tepek.. bukan apa, dulu ada scanner kat umah ni, la ni dah takde.. nak soh hubby buat kat ofis, alamat berjanggut laa...
eixora : silakan...
<< jeff >> : yes... u're rite!!!
ida isk : alah... mcmla kak ida ada kat umah.. bukan ke gi cuti2 ke indon??
Nur : biasala tu nur... dah lama tak jumpa, mcm2 la citer yg kluar..
mamafarhan : diorg ni kadang2 ok... tapi time tak larat bila berebut mainan dgn kwn2 baru tu... hmmm.. time tu haru gak dibuatnya..
Lee Lin : hepi new year too!!
Ficka Ismail : u'r welcome!!!
lieya_latif : hehehe.. tula mcm berjanji je nak dpt boys..
Ouled Kenitra : hehe.. setem ori ni..
tariqzaidanirah : mata & rambut tu yg mahal... tu yg or ingat girl!!
penyulawa : betul tu..
sofu : bak kata org sambil nyelam minum air... tu yg jadi pack je..
MamaFaMi : tq mama..
emeliana : hahahaaaa.. emy.. psl kes ikan kering tu, bukan sebab berfp... tapi pasal aku sibuk buat muffin kat dapur... hahahaha... laki aku tu memang suka reka citer, over tau!!! since ofis kau dah blh tgk fp ni, rajin2 la singgah ke umah baru aku..
Daalia : hehehe.. suratan @ kebetulan?? tapi best gak ada anak sebaya ni... blh tukar2 citer..
srsfeqah : tq
Kak Leen : salam kak leen.. azam baru byk..... tak terkira, hehehe... moga tercapai hendaknya!!!
WanZee : tq...
yatie : setem special.. hehehe..
MaDiHa : ala kak... raya haji hari tu tak amik gambar... takde apa yg special.. tu yg tak tayang..
cek de sam : same goes to u!!!
mama @nis : bak kata org, time flies...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net