*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 23-Dec-2007 00:45 Email | Share | Bookmark
* KLCC playground - Day 2 in KL *

Ni masa mula2 sampai.. naik bende alah ni sama2..
Amboi sukanya main buai... keje abah tolong buaikan ya...
Sambungan entry yg lepas... ni hari kedua kitorg di KL... after breakfast, kitorg bawa bdk2 ni ke taman KLCC... seperti biasa la, kitorg memang suka pegi waktu pagi sebab gerenti tak ramai org... memang betul pun... org lebih ramai kat area kolam tu...mujurla bdk2 ni tak ngamuk minta mandi kolam, aku pun malas sebab ramai sgt org kat sana.. bdk2 ni lebih syok main kat taman ni sebab tak perlu berebut, kira mcm taman ni diorg yg punya...


* credit : Anita Designs, BZB Designs, Linda GB, Mel Gen Design, Miss Mint, Mikkel Paige & SAAB *
Quote:
Scrap page ni dah lama aku buat... tapi takde gambar yg sesuai... kali ni blh la aku letak gambar bdk2 ni..


Ok jom tgk aksi putera2 kami... memandangkan ada 3 org, aku kenala asing2kan gambar diorg (nipun tak letak semua, penatla nak edit)..

Quote:
AKSI2 HAFIZUDDIN HAZIQ...



Quote:
AKSI2 RAFIUDDIN RAFIQ...



Quote:
AKSI2 TAQIUDDIN TAUFIQ...



Quote:
LASTLY, OUR 3 HEROES...



Utk aktiviti sebelah petang, nantikan sambungannya di next entry...

Quote:

mamaella : nama pun kanak2 kan...
ibu chempaka : kitorg stay 4hr je... nipun kebetulan ikut hubby ke KL... ishh..patutnya kitorg yg tanya yong mana nak pi, ni terbalik pulak..
suerieyz : hehe.. tau takpe... it's ok... simpan jela topi tu.. utk affiq bila dah besar nanti..
mama kimi : saya mmg suka pakaikan baju yg sama supaya senang nak cari..
Lee Lin : pose alaf baru le ni..
dOd : bukan apa dod, senang nak cari kalau diorg dah merayau merata2.. tau jela bdk2, bukan blh dok diam..
srsfeqah : betul cakap mak awak tu... ligat & aktif ni biasanya diorg kaitkan dgn bijak.. mak akak pun selalu cakap cam tu...
Ficka Ismail : salam perkenalan... boleh, nanti saya bgtau..
Ouled Kenitra : samala kita..
ibu chempaka : ooo.. umah dekat d mines ya?? takpe, nanti kalau nak gi, kitorg contact yong.. blh yong bawak gi jln2 yek..
syahrul-nurul : haha... memang enjoy.. nak pulak org tak ramai.. tu yg lagi best!!!
MaDiHa : akak, bukan beraya kat KL la.. ni citer lama.. cuma lambat update aje...
Nur : hihi... betul tu nur... psss... spelling error takpe... saya paham, biasala dah laju ngat menaip tu..
ciku_nunu : baju sama ni senang nak cari...
marlin : si abg kontrol gitu... lepas kena tegur, dah takde buat tanda peace tu.. hehehe... erna, diorg ni memang suka pakai topi sebab kalau pakai topi tu maknanya nak pi jalan... expecially si taufiq tu...
tariqzaidanirah: hehe..saje pakaikan sedondon... senang nak trace bila dari jauh.. hmm.. umur tariq lebih kurang haziq la, cuma dia tua setahun dari haziq..
ummirafeeq : semenjak dua menjak ni je yg suka belikan baju yg sama utk diorg.. biasanya yg haziq susah nak cari sebab dia dah besar.. selalu yg dpt sama baju rafiq & taufiq.. tu yg org sokmo ingat kembar..
yatie : betul tu, pagi2 la yg besh!!! diorg ni kembar lain tahun.. hehehe..
jay4to : haa.. tau pun... tula alasan sebenarnya..
mama @nis : abahnya tak masuk book sebab dia tak minat kaler ijau.. hehehe..
<< jeff >> : betul tu bro..
fizah : hehehe.. jom tukar senduk.. tp awak tu jauh sgt la.. pos senduk ke sini blh??
saya aqidd : posing malatop??? hehehe... sesungguhnya memang mencabar membesarkan 3boys ni..
eija28 : baby girl??? hmmmm... sapa yg tak nak dik oii.. tapi tula lum ada rezeki..
Ouled Kenitra :
momi_d's a.k.a leen : kembar tak seiras..
Daalia : ni masa kecik ni nakla posing sakan..ntah2 bila dah besar malu lak... yg 2 org lagi tu susah gak nak snap gambar diorg, maklumla tgh lasak... dpt pun yg candid belaka..
ida Natrah : akak gi KL ari tu dok kat kota damansara ke??? umah member saya kat situ la.. tu yg dia ajak pi IKEA, dekat aje dgn umah dia.. tq kak ida bg tips pasal curves tu..
lieya_latif : hihi... akak pun selalu gelarkan diorg ni three stooges..
farah : hajat di hati tu mmg nak jumpa kwn2 fp tapi tula.. masa limited sgt..
Daalia : tq tq tq for the tips....
hanizura@mama_danish : dlm gambar tak gaduh.. tapi bila kat luar, sabar jela.. lebih dari bergaduh.. gamat suasana dibuatnya..
zatidhati : betul tu kak....
aliz_mie : jenuh tau nak amik gambar diorg ni.. kalau sorang tu ok lagi laaa...
kak kham : salam aidiladha juga utk akak..
mama haikal : kitorg pegi ni sebab dah turun KL.. kalau tak jgn harapla nak ke sini.. bukannya dekat..
@lh@mdulill@h|CintaDhinasAzraaei : hmmm... nak ke mana lak tu?? cam nak pi jauh je..
Sham : mandi bolen?? hehehe... 1s time dgr word ni...
ummiNurin::mieza : scrapping tu ikut mood mieza... ada mood menjadila.. kalau tak, hampeh..
Nini : mehla join...
srsfeqah : huhu.. nanti saya tgk.. mesti ada gambo masjid tu..
hijanahhafiizh : model kanak2 tak bertauliah.. hehe..
mamaharizdanish@anna : hehe... tunggu hariz dpt adik lelaki.. blh pakaikan sedondon gak nanti..
auntie fliffy : haaa.. betul tu fliffy... zaman bdk2 ni memang best... main je kejenya takde apa nak dirisaukan... eh, naper lak nak mati kutu kat KL?? kan byk tmpt menarik di sana... saya suka aje.. hehehe...
masriyah : posing maut tu dia memandai je buat.. padahal tak suruh pun... ni time ada mood, dia posing la.. kalau tak amik gambar pun tak mau..
rinnchan : tula... abah diorg dok lepak aje.. saya la yg terkejar2 nak snap gambar diorg ni.. penat jgn cakapla..
mamafarhan : salam perkenalan juga... hihi... rafiq & taufiq tu beza setahun 1/2... tu yg nampak cam kembar aje... abgnya (rafiq) tak mau membesar..
ibu Adam : hepi new year to u too... nak berkawan?? boleh aje...
mamaniza : cap abg tu tertinggal kat umah member akak.. hehehe...
Misliha: hp no?? k, nanti saya pm akak.. psl apa tu yek kak mis??? confuse sat ni..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net