*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 18-Dec-2007 21:25 Email | Share | Bookmark
** My Best Friend Ever ** - KL : Day 1 -

Ok.. ni cerita-ceriti masa aku pegi KL last week... Pergi KL kali ni aku amik kesempatan utk jumpa best friend aku (Suriyati Nordin) yg dah lama sgt aku tak jumpa.. kalau tak silap aku, last kitorg jumpa dia masa dia tgh pregnant 3bln, perut pun blm nampak lagi masa tu (bln March 2006).. sebelum ni kalau pegi KL memang selalu plan nak jumpa dia, tapi makcik ni bz bebenor.. ada je halangannya... sampaikan aku rasa cam give-up je buat janji dgn dia ni... hehehe.. jgn mare ye suri.. aku frust sebenarnya.. last week tu, the day aku pi KL, timing memang cun sebab S'ngor cuti (hari keputeraan Sultan S'ngor).. so, minah ni ada kat umah.. dptla aku jumpa hero dia yg aku blm penah jumpa lagi iaitu Muhammad Affiq... btw, umur Affiq ni 1thn 2bln..



Affiq ni badannya boleh tahan sihat... size badan lebih kurang taufiq aje, cuma dia rendah sikit je... aku paling suka suap dia mkn... bersungguh2 dia mkn... patut pun bdn dia sihat, mkn pun berselera semacam... tak mcm anak2 aku yg memilih sikit bab2 mkn.. siap kena paksa lagi bila nak soh diorang makan..





After 2jam++ melepak di sini, kitorg pun pegila check-in ke hotel... sampai2 je bilik, diorg ni sibuk nak mandi.. layan jela..



To be continued....


Quote:
Di kesempatan ini, kami ingin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT AIDILADHA kepada semua rakan2 di mana jua anda berada... kepada yg balik kg tu, berhati2 di jln raya...


Quote:

Nur : zaman kita masa bdk2 dah lama berlalu... ni time anak2 pula kan...
mamaharizdanish (ANNA) : jumpa kwn lama mmg best, nak pulak kalau yg lama sgt tak jumpa.. bdk2 ni pantang jumpa air.. cam nila jadinya..
ibu chempaka : nama pun budak kan...
ummirafeeq : hihi... ni aksi terlampau depa... tupun dah abis censored..
Hajar : balik msia nanti jgn lepaskan jumpa kwn2 lama tu... mesti byk bende yg nak di catch-up.
srsfeqah : hehe... kebetulan lak nama anak kitorg "iq" belaka..
Lyndz : hmm... sekolah kat pekan ya dulu... thn ni mmg pekan paling teruk kena banjir..
eija28 : beraya kat umah je.. takde mood nak beraya sbb banjir..
ibu chempaka : editing yg simple tu la yg menawan mata ni memandang.. suka tgk tau..
lieya_latif : sekali sekala letak gambar cekci... hihi...
fazizaid : gambar bdk2 takpe, jgn org tua dah lerrr...
Daalia : hihi... bukan selalu amik pose cam ni...
mamaella : manis cam gula ke?? hahaha.... takdela mama, biasa aje..
dOd : tq dod... ni kalau ada idea nak scrap.. ** tula, tak lama je lagi nak jadi abg bdk sorang tu...
eixora : silakan..
<< jeff >> : betul sesangat tu bro..
ummiNurin::mieza : sama la kita mieza... takut nak gi jauh sebab banjir punya pasal..
fikri (ilham Lensa) : aksi terlampau kanak2...
tariqzaidanirah : salam aidiladha juga..
++ FarEast ++ :
Ana : kenala censored kan.. nanti kang malu lak...
zatidhati : hehe.. mcm2 ragam ye diorg ni..
saya aqidd : salam perkenalan to aqidd..
Ouled Kenitra :
acai : tq...
fateen : betul tu fateen... kdg2 nama je dok satu tmpt, nak jumpa pun bukan main payah... nak pulak bila msg2 dah berkeluarga..
Kak Leen : salam kak leen... mandi ramai2 masa kecik ok lagi..
hijanahhafiizh :
masriyah : lum ada kesempatan nak "berkorban"... InsyaAllah jika ada rezeki..
p o l i n i : salam aidiladha juga..
mama @nis : anis kalau join nanti kena serbu dgn jejaka2 ni... mamklumla species lain.. hmm.. gambar lembu tumbang takde la, tak gi tgk pun.. seram..
mamaniza : samala dgn akak.. ni jela kesempatan yg ada, tu yg tak blh dilepaskan.. dah jumpa ni tak tau bila nak jumpa lagi..
syahrul-nurul : hihi...censored ni...
marlin : bila lagi nak letak entry bojel ni... nasib baik diorg tak gaduh2..
boxhousestudio : exclusive gitu...
aliz_mie : ala aunty ni.. malu2 kucing lak.. hehehe...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net