*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 10-Dec-2007 09:35 Email | Share | Bookmark
Weekend nan lalu...

Tgk Taufiq ni... main apa tu??
Eh.. Rafiq pun ikut sama la....
Dah lama rasanya aku tak letak entry memasak ni... hehehe.. bukan apa, normally menu yg aku masak tu menu yg ordinary.. smua org pun tau buat... tapi hari sabtu lepas, aku tiba2 terasa nak makan kaya ball... nipun sebab terliur tgk kat fp mamafami.. biasala bila tgk masakan yg mamafami buat, terasa terpanggil2 je nak try sama... nak pulak kat sini memanjang je ujan, lagi la rasa best kalau pekena kaya ball yg panas2 ni...

So, inila hasilnya.. sedap sgt2...bukan aku syok sendiri tau, SIL & hubby pun kata best, diorg kata rasanya mcm yg beli tu... anak2 pun bukan main suka lagi... blhla aku buat selalu...



Yg ni pulak gelagat si Rafiq & Taufiq (bak kata kawan aku si nieta, dia gelarkan bdk berdua ni "labu & labi")... bdk2 ni sukala buat aksi yg bukan2.... tgk jela bekas yg diorg letak kat kepala tu.. actually tu bekas isi mainan LEGO... muat lak tu kat kepala masing2, nasib baik tak lekat.. maklumla, kepala diorg ni besar.. hehehe.... aku pun apa lagi snap la gambo masing2.. mula2 si adik yg pakai, pastu abg lak pinjam.. tak lama pas tu bergaduh sebab berebutkan bekas tu.... mcmla takde topi, itu gak yg nak dipakainya...




Quote:

auntie fliffy : salam fliffy... mmg betul tu, kalau gi giant pun kitorg selalu beli kaya ball ni... la ni dah tau cara, so better buat sendiri.. byk pun byk dapat, puas mkn tau...
ida isk : apa lagi kak ida... bila lagi nak try??
ibu chempaka : tak kirala pula berapa byk.. tapi rasanya lebih 40bj kot.. bukan besar pun, comel2 aje... mkn masa hujan2 ni la yg sedap yong...
wanie~mama irfan : memang sedap.. tryla buat lak.. senang aje..
Cinta Dhinas Azraeei : alamak.. suggestion nak masak apa?? hmmm... kita pun no idea... cuba awak browse fp2 kaki masak ni.. diorg ni byk je masakan yg power2..
Ibu Saara : saya edit guna PS CS2 aje... check your email ya...
hijanahhafiizh :
Ouled Kenitra :
MaDiHa : a'ahla kak... mcm chef haji bakhil la pulak... ada2 je akak ni...
mamasya : hihi.... saya teruja tgk org lain dok cuba kaya ball ni.. berani buat sebab gerenti diorg suka, selalu beli yg kedai tu asyik tak cukup aje..
yatie : lor, sampai gitu sekali?? ni mesti kes baldi kecik, tak padan dgn kepalanya...
fateen : cubala buat ak fateen.. gerenti anak2 suka... hmm.. penyamun tarbus??? hehehe... kelakarnya gelaran..
Daalia : sekali sekala kluar entry makanan...
mamaniza : tula niza.. kalau jln2 je mesti org ingat kembar... ps: pahang kat temerloh..
Nur : nama pun budak kan.. tapi tak larat time diorg gaduh laaa... haru biru dibuatnya..
mama kimi : ishh.. ya ke linda?? tak penah dgr lak... minta dijauhkan... amin...
tariqzaidanirah : pekena kaya ball masa winter pun best gak.. memang sesuai!!!
Lee Lin : biasala musim hujan ni, sediakan topi & baldi sebelum ujan...
mamadarwisy : gerenti sedap punya... pas ni tak yah susah2 beli kat kedai lak...
DaddyMariah : hehe...
m:e:o:r:j:a:y : betul tu...
WanZee : nampak gayanya kena soh org msia pos kaya ke jepun baru blh try kaya ball ni...
<< jeff >> : tq.. sekali sekala guna bright colour
nita bujang : tula anak bujang aku ni...
srsfeqah : tryla buat lak.. teramatla senang..
lieya_latif : persediaan banjir pun ya... jadi chef pun ya.. hehehe...
syakir zainol : betul tu..
ummirafeeq : tarbus millenium ni....
momi_d's a.k.a leen : betul tu leen... beli dpt 10 ketul je.. dahla kecik2... baik buat sendiri..
fazizaid :
Amy : tq..
boxhousestudio : tu cerita dari seorang kawan... bukan utk saya pun.. jgn terkejut ya kak...
Hajar :
rinnchan : salam kak rinn... tq byk2 sebab belikan beg tu... tak sabarnya nak tgk..
mama hasya & humaira : salam perkenalan juga.. tq..
mamaharizdanish (ANNA) : masak yg simple2 gini bolehla.. kalau yg complicated tu mintak maapla..
Ana : takpe kak ana... byk lagi masa nak try kaya ball ni...
@lh@mdulill@h|CintaDhinasAzraaei : salam dhiah... banjir kali ni blh tahan teruknya.. ps: don't worry msg tu kita dah delete.. tak pasal2 ada yg ingat msg tu utk kita..
masriyah : soh je org msia poskan kaya ke sana... hehehe... lambat lagi tu nak balik sini..
marlin : awak tak suka susu ke?? hehehe.. samalah kita, tapi yg ni tak terasa la susunya... sedap, cubalah buat.. senang pun senang.. acuan tu saya bantai je yg mak saya selalu guna utk lapik acuan kertas bila dia buat biskut sarang semut..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net