*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 1-Dec-2007 11:15 Email | Share | Bookmark
* Marang, Terengganu - Part II *

Taufiq yg tak sihat...
Rafiq tgh buat apa tu???
Sempat lagi Haziq mkn burger tu...
Ok... ni sambungan citer entry lepas... lama lak aku peram gambar kali ni.. bukan apa, betul2 takde idea nak edit gambar + malas pulak nak ngadap pc lama2...

Kita mulakan gambar2 view dulu la.... ni aku main snap2 aje... (sebenarnya ni nak test digicam yg aku baru beli... hehehe... seblm ni aku guna Olympus C-180, ni dah beralih arah ke Sony Cybershot T-200).. nipun ada gambar yg kureng hasilnya, silap aku la kot.. dok main tukar2 setting, mcm pandai...



Masa pegi t'ganu tu, mlm before pegi, Taufiq demam la pulak.. aku dah tak sedap hati sebab dahla nak jln jauh... dia lak tak sihat... pagi tu, dgn tak mandinya aku tukarkan baju dia.. dan dlm hati dok berdoa semoga demamnya tak melarat... Alhamdulillah sepanjang perjalanan dia ok w/pun badan kejap2 panas.. dan yg paling best dia tak meragam langsung..



Lain halnya dgn Rafiq ni... masa sebelum pegi, dia punyala excited bila kitorg mention nak mandi laut... tapi bila sampai je kat pantai, dia tak nak pulak main air... padahal sebelum ni, dia yg terlebih excited...



Manakala Haziq lak, tak yah cakapla... sampai2 je kat chalet, tak sabo sungguh nak mandi laut, sampai aku ajak tukar baju pun tak nak... puas gak aku pujuk sebab adik2 ipar aku blm sampai lagi masa tu... aku lak nak rest jap, pastu aku soh je dia main pasir dulu... bila adik2 ipar aku sampai aje, terus dia ajak diorg turun ke pantai..



To be continued....


Quote:

ibu chempaka : apa lagi yong.. bila lagi nak cuti2 msia...
fikri (ilham lensa) : memang sronok..
hijanahhafiizh :
<< jeff >> : memang pun sebab dah musim tengkujuh... diorg nipun main2 kat tepi aje..
Ana : pantai2 kat t'ganu memang cantik..
Daalia : hehe.. tula nasib baik tak melarat demamnya... ala kak pegi nipun sebab ada kenduri kawin, kalau tak, blm tentu sampai ke sini...
masriyah : kat sini cuti sekolah.. tu yg blh jln2 sket.. tapi tak syok kalau ujan la..
Hajar : ishh.. dak kat sana tu, amikla kesempatan pi tmpt2 diorg yg best lak.. pantai2 ni balik sini nanti blh pegi..
Nur : yg buat syok tu sebab pegi ramai2.. kalau setakat kitorg je, kureng sikit keseronokan tu..
mamaharizdanish (ANNA) : betul tu anna... pantai kat sana cantik2 & bersih.. suka tgk... tula time pegi ni taufiq tak sihat.. kalau tak, mesti lagi happening tgk dia main air..
tariqzaidanirah : itula.,haziq pun teringin gak nak buat istana pasir, tapi ta pandai.. tak cukup alat.. hehehe... ibunya lak sibuk melayan adik2 yg lain.. last2 main air jela..
tokey :
srsfeqah : akak pun tak pasti.. kitorg stay kat Angullia Beach Resort.. ok gak tmptnya.. tapi tula, kitorg tak sempat singgah kat Pantai Batu Buruk tu... masa terhad...
Sabrina : chalet tmpt kitorg stay ni ada byk rate.. utk 2, 3, 4 sampaila 7org pun ada.. yg kitorg sewa ni RM150/nite (dlm blh muat 7org: ada 3 katil single, 2 katil queen size).. first time sebenarnya dok kat chalet yg blh muat ramai2 ni.. biasanya utk 2 org aje.. tapi chalet ni cam lama sikit la... setakat nak dok semalaman ok la kot sebab kalau gi pantai, byk spend kat tepi laut, bukannya kat dlm..
zilzal : alah..ciannya dia.. all the best for your exam!!!
mamasya : tula, mesti mamasya rindu kat kg halaman.. takpe.. simpan dulu, nanti ada peluang balik sini, jgn lepaskan..
abu nafisa : jgn lupa bawak diorg jln2.. mesti seronok..
nurul : amboi nak ronda 1 msia tu.. mesti syok nanti, jgn lupa tepek gambo byk2...
Lee Lin : Angullia Beach Resort...
eija28 : syok gak sebab dah lama tak gi tganu ni.. last pi sana masa bujang2 dulu... re: akak guna photoshop je..
mama kimi : samala dgn saya.. kalau ada gadget yg best, mesti lagi syok klik sana sini kan..
aliz_mie : sambil nyelam minum air.. tujuan sebenar ke marang sebab kenduri...
MaDiHa : hehe.. baik akak... sebenarnya kitorg tgk dulu..pastu ramai aje yg mandi, tapi tak bagi gak diorg gi jauh, main kat tepi2 aje..
mama iqa : tu pasal la simpan nama "irdina" tu... asalnya suka nama "wardina" tapi cam nama artis lak, cari yg dekat dgn nama tu..
sofu : hahhh.. dah terpanggil tu, pegi je la.. jgn tunggu lama2...
Ouled Kenitra : dah selamat dijual..
Daalia : tau tu kak... ada gak guna kalau ada org dtg umah.. tapi jrg sangat la..
ummirafeeq : betul sesangat tu.. mana tau yek?? lupa lak.. sah2la tau sebab korang org sana.. sori tak inform sebab dtg beramai... next time yek..
mamaniza : biasala bdk2 sekarang.. nak pulak kalau tak biasa ke pantai.. bdk2 ni selalu gak ke pantai, tu yg ok.. tapi masa mula2 takes time gak nak pijak pasir tu.... takut kotor katanya..
cek de sam : takpe. simpan hasrat tu bila balik sini nanti..
mama @nis : nama je digicam baru, tapi function lum familiar lagi.. tu pasal la gambo apa yg OK, ada yg KO..
fazizaid : betul sgt2 tu... bukan setakat cantik, tapi bersih juga..
doD : biasa2 jela editing.. ni editing org yg malas....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net