Want your
own Fotopage?






 
*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 28-Nov-2007 17:15 Email | Share | Bookmark
* Marang, Terengganu - Part I *

Pelamin... syok gak kalau dpt bersanding lagi...
Hari sabtu lepas, kami berkonvoi ke Marang, Terengganu.. ada wedding di sana.. actually ni wedding adik wife BIL aku... tapi BIL aku & wife dia tumpang bersanding sekali lagi kat sana... hehehe... ni kira pengantin dah basi la ni... (ooppsss.. jgn mare yek wahai adik iparku, kakakmu ini gurau2 aje)... Jom kita layan gambar2 yg sempat aku snap...tak byk pun, tapi bolehla utk aku letak kat fp ni buat kenang-kenangan.. aku byk snap gambar pengantin pompuan sebab pengantin lelaki (sebelah adik biras) lambat sampai... masa diorg dtg pun, aku dah blah (dah gi kat chalet sebab Taufiq demam ) digicam aku bg pada SIL aku utk snap gambo, tapi tak byk lak gambo yg disnapnya....

Nila dia adik biras aku tu... comel orgnya, kecik molek aje.... cam tak caya je umur dia ni 24thn, tgk jela orgnya.. cam budak sekolah.. hehehe...



Yg ni pulak kakaknya (wife BIL aku)... bukan main lagi posing.. byk betul la gambar kawin dia kali ni... maklumla, buat kat byk tempat.. hehehe...



Aku ni tgh takde idea nak edit gambo.. so, gambo2 lain tunggu la kat next entry yek... kepala tgh fenin ni..


Quote:

Sabrina : teringin tu teringin gak.. hehehe.. sebab dulu masa kawin tak pakai tudung, teringin gak nak simpan yg bertudung...
Daalia : tula kan.. best gak amik gambar org kawin ni.. tapi akak lagi power, guna DSLR.. saya ni cybershot biasa je..
ida isk : biasala.. nama pun cuti sekolah..
fikri (ilham lensa) : tq..
mamaharizdanish (ANNA) : yg paling bes bila dpt mkn nasi minyak... bila lagi kan.. nak buat sendiri malas...
zatidhati : hehe... ada yg muat tu cuma kena cari laa..
Lee Lin : ehh... saya pun gitu gak, org ingat saya ni budak kolej, padahal umur dah 31thn... hehehe...
Ouled Kenitra : oooo begitu.. lain org lain caranya..
Syahrul-Nurul : salam perkenalan juga.. akak suka tgk twins awak tu.. comel2 belaka.. girl pulak tu.. akak edit guna photoshop je..
MaDiHa : tula memang comel.. tu yg rasa geram nak tumpang makeup tu... dgn harapan nampak comel la mcm diorg.. hehehe...
mamasya : kalau belah family kitorg, mungkin saya selamba je.. tapi ni belah biras.. takkan nak nyibuk2 sanding lagi..
mama kimi :
Nur : hehe.. cantik ke?? saje suka2 amik gambo diorg.. syok gak sebenarnya..
srsfeqah : apa yg lainnya??? pasal tempat asing2 lelaki pompuan ke?? kat sini pun byk mcm tu especially kat area kg2..
WanZee : tq..
<< jeff >> : ya ker bro?? hehe...
mama @nis :
hajar : tula.. byk lak gambar kawin sebab buat byk kali.. jeles tulll...
fazizaid : tq...
eija28 : CS2 tu version 9.. nanti check email ye...
tariqzaidanirah : hukhuk.. jauhnya nak ke jepun tu... kalau mama tariq sponsor flight tike blh aje.. hahahaha...
Syahrul-Nurul : download aje yg free kat internet.. ada byk website freebies ni..
Ouled Kenitra : wah.. mari kita berpantun...
MamaFaMi : lama tak nampak mama... menyepi je.. tq for d wish..
hanizura@mama_danish : salam perkenalan..
yatie : sudah semestinya..
korok :
ummirafeeq : hehehe... spacebar rosak pun nampak cute gak type gitu.. kreatip!!! sorila tak inform ye sebab kitorg berkonvoi ramai2, buat sesak je umah nanti... next time la yek...
ibu chempaka : sekali sekala yong.. sebenarnya nak test digicam baru..
Ida Natrah : kat mana ntah.. lupa daaa.. first time sampai marang ni..
aliz_mie : tq..tq.. jgn puji lebih2..
Harlina :



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net