*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 16-Nov-2007 14:30 Email | Share | Bookmark
Haziq's Pre-Graduation...

encem tak saya?? aisyeee, pakai sandal la pulak.. hehe..
Esok Haziq konvo.. dah grad pun anak aku yg sorang ni... grad dari tadika je.. hehehe... aku lak yg terlebih excited, padahal bukannya grad U pun... takpela, aku rasa semua yg bergelar ibu pun akan merasa bende yg sama aku rasa ni... Ni gambar2 yg dia ambil masa kat sekolah, dpt gambar ni last week lagi, tapi takde masa nak scan... so, beginilah rupa anak sulung aku memegang scroll (gimik aje kertas tu)...



* credit : August Designs, KimB, Linda GB & Michelle Coleman*

Yg ni lak gambar kelas Haziq.. utk tahun 6 ni ada 2 kelas aje, bukan byk pun...

Quote:
kualiti gambar agak kureng, aku rasa sebab scan kot.. tak pasti lak naper jadi cam ni...




Ni laks report card Haziq... result final exam dia... YES!!! Haziq berjaya menyahut cabaran kami utk dpt no 1 (dlm kelas & overall).. masa mid-term hari tu dia dpt no 4 (dlm kelas) & no 5 (overall)... pastu cikgu cakap la, Haziq ni memang bagus dlm jawi, arab & mengaji (subject2 ni la yg "menyelamatkan" dia, kalau tak mesti kedudukan dlm kelas lagi corot... Aku pun tersentak jugak dgn result yg aku kira teruk tu, sebab last year result exam dia dlm kedudukan 3 teratas (both mid-term & final)... masa final cikgu siap pilih dia sebagai pelajar cemerlang utk tahun 5 (w/pun dia hanya dpt no 2 masa final).. aku confuse gak masa tu, tapi cikgu kata title "pelajar cemerlang" tu bukan based on akademik semata2 tetapi keseluruhan... Alhamdulillah...



Oklah.. nantikan sambungannya di next entry.. gambar2 pada hari konvokesyen Tadika Intelek Jaya..


Quote:

mamadarwisy : dah belanja pun... haziq ni suka sgt dgn pizze hut...
marlin : terharu tu memang terharu.. sebab kitorg cabar dia, tu yg rasa cam bangga jap bila dia dpt buktikan... ps: gambar yg melengkung2 tu dari website yg awak bg saya ari tu (yg buat gambar besar jadi kecik2 tu) ...
ibu chempaka : takpe yong... slow2 nanti lama2 jadi expert la...
Ana : tulah kak ana.. dulu lain sekarang lain.. diorg sekarang ni lebih canggih.. zaman IT la katakan...
Nur : tq.. harap2 berkekalan la sampai ke besar..
<<man>> : prestasi menigkat ni ada makna tu.. mcm2 yg dimintanya..
Sabrina : hehehe sab... Haziq ni maknanya "cerdik pandai".. harap2 pandai sampai ke besar laaa...
suerieyz : tq auntie suri.. InsyaAllah...
ida isk : hehe..
masriyah : a'ah.. thn dpn dah masuk standard 1.. cepat je masa berlalu..
cek de sam : tq.. re: guna PS SC2..
mamasya : hadiah lum beli lagi.. dia mintak mcm2 semua pun yg mahal2, tv, komputer sendiri & PS2..
ummirafeeq : tq ummi rafeeq... next year sekolah kat temerloh la (nasib baik ada sekolah kat dlm kawasan tmn perumahan ni.. so, dekat aje nak gi sekolah)
mamasya : ya ke sebaya??? cepatnya kat sana dah masuk darjah satu yek.. masa kat US la pulak..
gee : mcm org besar ke?? hehehe.. tapi dia ni tak tinggi mana pun kalau tgk kat luar..
tariqzaidanirah : betul tu mama tariq... ibu mana yg tak bangga..
ibu husna a.k.a ayu : ooo.. bz dgn exam... all d best!!! jgn pusing2 pasal scrap ni, bukan masuk exam pun..
srsfeqah : tq...
fateen : hehe... ibu haziq ni tg kumpul duit nak belikan hadiah utk haziq.. mintak semua yg mahal2 tu..
auntie fliffy : LO dah lama buat, cuma lum ada pic yg sesuai nak dimasukkan.. ni baru sesuai gitu!!! notty ye tag kita..
<< jeff >> : tq.. zaman bro dgn anak2 kecik dah berlalu.. ni turn saya lak...
umi : silakan...
BlueShades @ MHK Studio : InsyaAllah...
Daalia : hopefully besar pun cemerlang juga.. ps: tq for the tips...
Hajar : tq...
auntie fliffy : hehe... time ni la nak cuti2 m'sia.. nanti haziq dah sekolah, susah sket.. kena tunggu cuti sekolah la pulak..
azma : a'ah.. nanti your turn pulak.. all the best to adam..
watie : tq..
Amy : tq...
Ouled Kenitra : harap2 begitula..
Daalia : ooo.. patutla akan chinese look...
MaDiHa : belanja mkn tu acara wajib...
zatidhati : tq...
mummy asha : salam perkenalan juga..
fazizaid : tq..
eija28 : check email yek... panjang explanation saya kat situ..
Lee Lin : ada2 je lee lin ni tau...
yatie : harap2 begitula..
jay4to : tima kacih pokcik..
aliz_mie : tq..tq..
mama kimi : InsyaAllah...
Irma Hakimi : biasala tu.. nanti awak pun face the same thing gak...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net