*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 12-Nov-2007 17:05 Email | Share | Bookmark
Masa utk tidoooo....

bila Rafiq tido....
Taufiq pun tido gaksss....
Aku memang suka tgk gelagat bdk2 tido.. memang cute.. so tadi apa lagi, time bdk2 ni tido aku amikla kesempatan snap gambo diorg... bdk berdua ni kalau tido satu pesen aje.. kalau sorang meniarap, sorang lagi pun cam tu... mcm kembar la pulak.. bila diorg meniarap tu (nak pulak time aku pakaikan baju yg sama), dah tak blh cam yg mana Rafiq, mana Taufiq sebab tak nampak muka.. hehehe..lagi satu, bdn diorg pun dah lebih kurang aje besonya... bila Rafiq nak meninggi lagi, aku tak taula.. kalau pegi mana2, mesti org akan tanya "ni kembar ke??".. alahaiiii... penat makcik nak menjawab... takpela.. aku takde anak kembar pun tapi sebab jaga budak berdua ni rasa mcm menjaga kembar gak.. sebab buat apa2 utk diorg pun sama je.. mandi, tido, minum susu, makan.. kadang2 tu berak pun sama.. hehehe...

Quote:
Untuk pengetahuan rakan2 sekalian, as at today umur Rafiq 3thn & Taufiq setahun 1/2.. so sapa yg tak membesar @ terlebih besar ni???




* credit : Bridget, CBender, EllisLash, JesiccaBolton & JenniferHowland *

Quote:

ibu Chempaka : kalau saya lak kan, suka sgt cium diorg masa tido (especially bila tido mlm).. time tula suka cubit2 manja pipi diorg.. gerammmm...
Nur : ehh.. ya ker nur?? tak penah dgr la pulak.. kenapa yek??? so far, tak penah lak org tua2 bising @ tegur bila tgk saya amik gambo bdk2 ni, baik mak saya @ mil.. ..
Sabrina : hehe... memang nampak tenang aje... nak pulak kalau baby.. lagi best tgk..
ida isk : biasala... nasib baik tak snap gambo diorg mandi.. censored gituuuu.. hehehe... ps: kak ida, kalau saya ni kat KL, dah lama saya order brownies tu..
<< jeff >> : ya bro.. betul tuuu.... bukan diorg je nampak aman... umah pun aman kejap..
gee : beza setahun 1/2 je.. tapi muka diorg memang ada iras.. cuma dgn abang Haziq je lain...
zatidhati : kelakar la kak zati ni... memori silam jgn dilupakan....
tariqzaidanirah : bdk2 ni kan tido dlm aircond pun tak mau selimut... siap berpeluh lagi adala... kita sejuk, siap tido dlm comforter, tapi bila selimutkan diorg, msg2 terjaga, pastu mulala bising sbb tak selesa.. last2 tido je tak berselimut... (kat hotel pun cam tu gak, padahal sejuk giler)
azie : memang tenang.. umah pun tenang kejap sebab takde sapa nak buat bising...
Lee Lin : soalan yg kelako.. diorg pakai diapers.. so takde masalah nak berebut bowl..
Ouled Kenitra : asyem pun asyem laaaa...
Cinta Dhinas Azraaei : takpela tak dpt kembar pun, jaga diorg pun kira ok la.. dulu2 selalu gak berangan nak dpt anak kembar.. tapi bila pikir balik, "mampu ke nak jaga diorg ni??"
nabialishad : ya.. setuju tu.... blh jadikan petua utk menyejukkan badan yg tgh angin... hehehe...
ummirafeeq : tgk bapak tido?? hehehe... tenang tu tenang la.. tapi jgn tgk time diorg berdengkur.. kahkahkah.. ilang ketenangan...
MaDiHa : kalau akak nak tau, anak2 saya sejak baby lagi memang tido meniarap... dulu2 takut gak tidokan cam tu, tapi doktor kata lagi elok.. memang pun, kalau diorg termuntah ke apa ke, takde la nak masuk hidung @ lemas... pastu diorg tak mudah terkejut masa tido... *** ok gak tu.. apa kata buat akak satu entry khas, akak ajar camna nak buat deco tu.. saya gerenti mesti ramai yg tertarik... kalau cite je susah, tgk gambar lagi senang..
mamasya : sebenarnya suka tgk diorg tido bukan apa, senyap jap umah.. kalau tak, bising w/pun cuma 2 org... kalah org yg ada anak ramai...
masriyah : hehe.. betul tu.. time diorg tidola blh buat bende yg kita takleh nak buat masa diorg jaga (mcm saya selalu mop lantai time diorg tido)..
zakiah z : org dewasa tido jgn cakapla... bukannya tenang, bising lagi ada la (nak lak time berdengkur).. hahaha...
ibu Chempaka : kalau cam tu, tengok ajela.. kang bgn lak, susah gak kan...
mamadarwisy : memang pun... mcm2 ragam bila dah bangun tu...
Irma Hakimi : tula, awak org kedua yg cakap tak elok amik gambar bdk tido... saya tak penah dgr tu sebenarnya... ps: psl flip tu, check fp awak ye... ada bg tips kat situ..
Ouled Kenitra : oooo... tapi betul gak tu.. nampak "real" lakonan tuu...
auntie fliffy : salam fliffy... diorg tu tido petang.. tu yg tido kat hall aje... saya lama dah tak ke ktn... tunggu haziq cuti sekolah, pas ni blh la ikut hubby gi mana2 (meeting @ outstation ke)... fliffy, saya ni fulltime h/wife (sejak beranakkan Taufiq)...
allodealova :
mamaharizdanish (anna) : lena tapi bukan lama pun... kejap je dah bangun.. sejak dah besar ni, tido pun dah tak lama...
esmawaty@mama areel : a'ah.. lebih kurang aje diorg ni... cuma abang tinggi sikit aje.. ps: ooo.. dok kat semambu, saya ada kwn kat semambu.. la ni dah keje KL.. tapi mak dia still kat situ kot..
srsfeqah : sudah semestinya..
Amy : tu blm tgk kat luar... lagi mcm kembar kalau bawak gi jln2.. bezanya sorang dah pandai cakap, sorang lagi blm..
mama kimi : oooo.. awak lagi best, kira dah tau pasal tak elok amik gambar bdk tido, tapi belasah gak amik ye... nak buat camna kan, diorg tido kan nampak comellll gitu... tu yg buat kita geram...
sofu : lorrr... boley gitu..
hajar : ntahla hajar saya pun tak tau apa sebab musabab tak blh amik gambar bdk tido...
jasfyra : mungkin juga sebab tu... hehehe...
marlin : hehe.. tula... memang mcm jaga anak kembar aje... saya ni dok tunggu bila la rafiq nak meninggi... nanti silap hb org ingat taufiq tu abang...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net