*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 9-Nov-2007 11:40 Email | Share | Bookmark
Halloween 2007... hehehe....

comelnya adrian ni...
nieta & family...
Tajuk entry mcm gempak aje kan.. kat m'sia ni mana la kita sambut halloween ni... sebenarnya aku geram dgn anak2 kwn aku (nieta) yg dok kat US tu... kalau aku still kat sana for sure aku akan pakaikan baju2 yg cute utk anak2 aku gak (tapi kan, kalau dok sana, sah2 tak jumpa dgn hubby aku sekarang sebab jumpa hubby masa dah balik m'sia).. hehehe... ngarut lak aku..

Btw, nieta anto gambar2 ni last week.. bila tgk je gambar anak2 dia, especially si adrian, alahaiiii... comel sungguh la budak sorang ni.. ari tu aku dah penah scrap gambar dia... tgk kat sini ya.. masa tu dia 5bln kot... la ni umur adrian dah nak masuk 10bln (kalau tak silap aku ler).. aku rasa sesapa yg tgk pun mesti geram dgn budak comel ni.. setuju tak??? kalau dekat, dah lama aku cubit2 & cium2 dia ni.... si johan pun dah besar panjang.. dah 5thn... beza setahun je dgn haziq... so, enjoy the pics guys...




* credit : Kim B Design, Dolca & Scrappin Happens *

Quote:

suerieyz : tula pasal... bila kita dpt jumpa anak nieta ni pun tak taula.. by d time dia balik sini, budak nipun ntah2 dah besor...
tariqzaidanirah : ya.. setuju sgt!!! costume ni menambahkan lagi kecomelan bdk ni...
MaDiHa : hehe... tula kalau nak dpt anak comey, kenala kawin dgn mat saleh.. gurau aje... nak buat camna, mak bapak comey, anak pun comey laaaa...
aliz_mie : kalau awak geram, akak lagi geram...
ida isk : hehe... nasib baik diorg jauh.. kalau dekat, dah lama kena cubit...
Nur : girl?? hehehe.. boy la nur... .. tula kan.. sekali imbas (kalau tak tgk nama, mesti ingat bb girl)... ni mak dia la yg dok ngidam baby girl masa pregnant.. tu yg cam girl tuuu...
Cinta Dhinas Azraaei : memang comei & cool.. tapi blh tahan lasaknya (bak kata mak dia la)
ummirafeeq : Rafeeq sama la dgn Haziq.. selalu tanya saya kat negara mana ada snow.. dia ajak pegi (mcmla dekat)... ** ooo... korang kat kt yek... dah lama tak pi t'ganu, tapi 25/11 ni nak ke marang tu, ada kenduri..
ciku_nunu : itula.. mak dia pun geram tgk anaknya pakai costume ni... menampakkan lagi kecumilan dia...
mamasya : hihi... pinjam anak orang sat.. kita takde gambar terbaru, tapi terasa nak update entry... ttu yg jadi gini...
marlin : erna... anak lawak ke anak lawa?? hehehe.. ni mesti laju ngat masa type tu... saya pun rasa bdn dia susut sket compared to dulu2.. biasala bdk, bila dah semakin lasak, susut la badan... ** a'ah.. dulu study kat sana (2thn aje)..
Sabrina : bukan baju beruang tu sab.. tapi baju monkey.. hehehe.. mommy dia beli kat GAP, sales USD10 je...
Daalia : tula.. rindunya zaman2 study dulu sebab kitorg byk travel.. cuti semester je pi jln... ps: camna nak snorkeling, saya ni takut sikit bab2 air ni...
hajar : comel kan...
Daalia : yup.. website tu ada member saya bgtau gak... cuma tak berkesempatan nak donwload byk2... ingatkan ada web yg lain ke.. hehe..
<< jeff >> : kalau dok sana, tak pelik la kalau nak pakai costume2 ni.. tapi kat sini kang org mesti tgk semacam aje..
korok :
azma : mmg susah sikit la nak cari costume2 ni.. dan harga pun semestinya mahal.. kat sana berlambak2...
fazizaid : betul sesangat tu.. saya dulu kat sana study... kalau dah beranak pinak, sure saya pun akan beli costume utk bdk2 ni.. nak buat camna, tgk jela anak org pakai costume cute2..
haryani~azam : dah email pun.. nanti check your email yaa..
ibu Chempaka : tula.. hilang ke"horror"annya.. sebab cute sgt..
mamadarwisy : kalau bdk tu ada kat sini lunyaila dia.. kena cubit hari2..
auntie fliffy : welcome back fliffy!!!!! bravo.. dah habis exam yaaa... hehehe... lama fliiffy tak dtg umah digital saya... pasni blh continue ronda2 la yek... fliffy, kita ni mana terror masak... buat pun yg simple2 aje... tapi best gak yek kalau dpt jumpa geng2 fp.. mesti gamat...
maya : hi... tq.. your LO pun ngancam2 gak..
dOd : diorg memang cute...
mamaAMSYAR : hehe.. geram kan??? Johan tu masa kecik2 pun comei gak... chinese look mcm mommy dia... dah besar ni tambah hensem lak.. ps: tak yah kawin mat saleh, amsyar tu pun dah comel...
Nini : comelkan???
ummidanish : semua pun geram...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net