*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 6-Nov-2007 16:45 Email | Share | Bookmark
Small celebration...

Mlm sabtu lepas, kitorg buatla mkn2 sket.. sempena BD Rafiq ni... ni kira last minute punya planning... asalnya nak bawa bdk2 ni ke kuantan, pastu takut hujan lak.. cuaca kan tak menentu sekarang ni.. kejap hujan, kejap panas... kang pegi buang karan je... nak buat mkn2 ni pun decide pagi sabtu tu... mlm jumaat tu dah buat cupcakes, cuma blm letak icing.. pagi sabtu tu, terus mulakan projek menepek icing... tgk jela rupa cupcakes dari seorang amateur.. hehehe... boleykan... daripada aku pi beli, baik buat sendiri.. lagi puas hati... bab2 tulis menulis tu hubby aku yg buat.. aku cuma cuba tulis word "love" tu aje... tupun terketar2 tgn nak menulis.. last2 soh hubby yg buat... yg deco comot2 tu pun hubby gak yg buat (yg ada kaler purple + hijau, apa ke bende namanya, aku panggil bunga kecik je).. dia dah syok main dgn icing, semua pun nak letak bende tu... so beginila rupa cuppies yg aku wat utk anak aku yg sorang ni (kalau pro tgk ni, sah2 kena gelak sebab comot ngat rupanya)...



Lupa lak nak mention, mkn2 ni kitorg jemput anak beranak aje... nak buat lebih2, dah tak cukup masa & tenaga... hehehe... next yearla kita buat jemput kengkawan lak ye... so, as usual bila sampai bab makan tu, dah lupa nak amik gambar.. adela beberapa kerat gambar yg aku sempat snap.. gambar makanan lak, lupa nak amik masa tgh byk.. bila majlis dah habis, baru teringat.. aku pun capai kamera, snap jela apa2 yg ada... sikit pun sikit laaa.. janji ada... begitulah citenya...



Quote:

ibu Chempaka : iisshh... lum blh amik order lagi ni.... tak cun laaa...
ida isk : kecil2an aje...
Mamaella : laaa.. ya ke?? mesti mama masak best2 kan utk haziq mama... mamaella kan terror masak...
mamasya : buat sendiri ni blh dpt byk.. kalau beli, dahla mahal.. pastu sikit aje... hehehe... hubby memang terror bab menulis ni.. dia suka melukis.. org art la katakan...
fazizaid : hehehe.. lawa ke tulisan tu?? amateur lagi ni... re: US dulu kat Bloomington, Indiana...
Daalia : apa kata org tu?? muafakat membawa berkat.. hehehe...
The Sweetest Moments Ever : utk mkn anak-beranak blh la...
masriyah : tahun depan?? dah nak balik msia dah ke???
ummirafeeq : man pondok2?? hehehe... tapi hubby memang terror bab2 melukis... pastu bab masak pun sama.. maklumla adik-beradik ramai lelaki... MIL ajar la anak2 diorg masak gak...
zatidhati : memang seronok kak zati...
MaDiHa : hubby org seni, tu yg dia blh menulis... saya awal2 dah sound soh dia tuliskan.. hehehe...
ummiNurin::mieza : hubby kena paksa dgn akak tu.. hehehe... tak la.. saje je... dia yg suggest soh buat kek sendiri, akak cakapla kalau cam tu kena tolong akak... barula adil...
Daalia : wahhh. syok betul la akak ni.. hari tu baru je beli DSLR kan.... pastu yg underwater lak... jelesnya....
Lee Lin : hadiah?? hehehe... kalau nak tau, kitorg tak cakap pun ni utk celebrate BD rafiq... cuma mention ada mkn2...
Amy : yup.. betul tu amy.. masak utk sikit pun penat, kalau byk lagi laaa...
tariqzaidanirah : buat cupcakes memang jadi.. tapi tula.. tang deco tak pass gak..
Irma Hakimi : hehe.. betul gak tu.. bukan nak letak kat hotel pun kan... kalau anak still baby memang tak berbaloi nak buat.. saya ni sebab tiga2 bdk ni suka mkn... teramat berbaloi kalau buat sendiri...
ibu husna : check your fp yeee... ada penerangan disitu..
Cinta Dhinas Azraaei : w'salam... laaa.. tak fully recover ke ari tu?? siannya... ooo.. nak rasa my mom punya masakan ikan patin ye?? boleh.. cakap je bila nak dtg..
<< jeff >> : yup.. that's rite..
mama Anis : memang betul tu gee... bdk2 ni seronok sakan bila dpt jumpa sepupu sepapat diorg.. gamat umah ni dibuatnya...
Sabrina : ala sab... saya buat perisa biasa aje, yg basic.. lum pandai buat yg lebih2 tu... tak berani takut tak menepati citarasa...
haryani~azam : hi...salam perkenalan juga... gambar yg byk2??? oooo... nanti saya email yek.. tunggu...
Kak Leen : w'salam.. terima kasih atas ucapan kak leen... terharu sebab sudi singgah sini..
ayu : no problem... cepatla scrap.. nanti bgtau saya bila dah siap..
Ouled Kenitra : betul sesangat tu...
Ain : belum blh niaga lagi ni ain.. byk yg perlu dipelajari lagi...btw, tq for the BD wish..
Ana : isshh kak ana ni.. jgn puji lebih2... dlm gambar je nampak cantik.. kat luar, comot... hehehee...
aliz_mie : auntie ni mesti naik ketapi yg dah semput.. tu pasal lambat sampai.. hehehe.... gurau aje... ni sorang lagi... mana blh order tak cukup lawa lagi laaa... comot kalau tgk live..
marlin : erna, tulisan tu hubby yg tulis.. nak harapkan saya, rosakla cuppies tu nanti.. tgn keras, tak kreatif.. awak punya deco lagi power.. blh buat kelas tau... saya tak pandai guna piping gel... buttercream tu saya guna resepi yg krimwell + shortening + gula icing.. rasa ok gak... sedap & tak terlalu manis..
azma : boleyla utk mkn sendiri2.. tq for d BD wish..
fateen : ala.. makanan simple aje tu... terliur ni mesti kes lapar kan...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net