*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 26-Oct-2007 10:30 Email | Share | Bookmark
Ada lagi satu...

Sukanya dia...
Gambar ni baru dpt dari kawan aku (sebab amik guna kamera dia)... dia dtg beraya kat umah aku raya ke-4.. tapi tula, dtg dah ptg.. dlm kul 6 camtu... masa tu dia on d way nak balik KL..opppsss.. lupa lak nak introduce.. nama kawan aku ni Izayu.. dia ni ex-roomate aku masa kat IU dulu.. parents dia dok kat ktn, tu yg singgah umah aku tu.. bdk2 ni punyala sporting nak amik gambar dgn dia.. siap posing cun lagi tu.. cis.. bengang tul aku.. kalau aku nak amik gambar dgn diorg punyala susah nak pandang depan.. sungguh tak aci..



Quote:
sofu : tu la pasal... agaknnya saje nak bg jeles... tak pun nak tunjukla kat kwn saya yg diorg ni sporting gilerrr...
nurulhasmiza : salam perkenalan juga... yup... thn ni purple la pulak..
MaDiHa : tq..
azma : itu lerr... kopitiam member i tu melayu punya... surely halal laaa... i mmg dah agak mesti ramai gak confuse di sebabkan nama "rozie" tu.. dia lak saje pilih nama tu, katanya komersial... my friend ada yg dah pegi siap puji masakan diorg + harga yg kira reasonable.. i sebenarnya blm pegi lagi, diorg baru je bukak bln 5 ari tu..
masriyah : memang best dpt jumpa kwn2 lama... last jumpa member saya ni masa wedding best friend saya kat johor... 2thn lepas...
Sabrina : itula sab... sebenarnya kan kawan akak tu baru beli kamera.. bdk2 ni sakan la posing sebab ibunya snap guna kamera baru.. padahal kamera org..
mamasya : nasib baikla sekarang zaman digital.. blhla snap berapa byk pun gambar.. tak suka delete je kan.. kalau dulu2, kena ready bebetul, baru blh amik.. nanti kang rugi lak bila dah siap gambar tak cun.. hehe...
Nur : tula kan.. nama pun bdk2.. memang byk ragam..
fateen : a'ah la fateen... agaknya kalau saya nak posing ngan diorg, kena bagi ang pau gak kot.. baru blh pose steady... taktik yg menarik tu... bg umpan sikit..
Misliha : salam aidilfitri juga kak mis... diorg ni ada rupa saya ke??? yg sulung tu mungkin la kot.. yg berdua lagi tu, semua yg jumpa pun dok kata ikut sapa ntah...
momi_d's a.k.a leen : zaman "remaja"?? jgnla tulis cam tu.. terasa tua la pulak.. hehehe....
mamaharizdanish (anna) : amboi.. bagusnya pesanan auntie ni...
<< jeff >> : terlebih bagus tuu...
AJ'smommy : thanks..
marlin : hehe.. tula pandai lak kontrol.. tu yg geram tu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net