*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 6-Oct-2007 14:00 Email | Share | Bookmark
Biskut Raya #3... * Biskut Bunga Cina *

Biskut bunga cina laksss...
Ni pulak biskut raya yg aku buat semalam.. rupa dia mcm semperit (semperit ke samperit??).. tapi rasa dia lain sikit.. so far, buat biskut ni yg paling kejap.. aku start buat kul 5.30am (after sahur), kul 6.30am dah siap buat bunganya... pastu kul 7am, aku start bakar.. 7.45am siap dah!!! jap lagi nak balik kg, balik kejap ke, hubby dah rindu masakan maknya... bila dah balik kg, sah2 tak buat biskut raya... isnin pagi nanti continue.. ni tgh pikir nak buat biskut apa lak.. maybe biskut chocolate chips kerr..



Quote:
Ninie : Selamat Hari Raya juga..
ida isk : memang senang je biskut ni.. tu pasal saya buat..
ummirafeeq : tunggu....
Amy : i rasa u takde mood sebab dok jauh ngat... so mood nak raya tu tak sekuat kat msia ni...
fazizaid : buat sikit2 je... janji ada biskut buatan sendiri..
masriyah : hehe.. buat jgn tak buat.. sempat ke lagi..
cek de sam : tq..
yana : cubalah buat.. senang je..
gee : hehe... bak kata org... alah bisa tegal biasa..
auntie fliffy : syoknya dah ada kat maran..
Ana : dulu saya penah buat terlebih susu, tapi tak keras.. dia jadi mcm leper bila masak tu, sebab terlalu lembut... pelik gak kalau akak buat jadi keras... sama tak resepinya?? kalau sama, memang takkan keras, lagi lembut ada lerrr... biskut ni memang rapuh sgt, mudah hancur...
jeff : salam aidilfitri utk bro juga..
Nur : kayuh dah tak berapa laju dah ni... dah slow sikit..
mamasya : penah dgr biskut dahlia, tapi tak sure rupanya cam na... ooo.. sama yek cam biskut bunga cina??
Lee Lin : inila bunga cina nya.. hehehe..
MaDiHa : Selamat Hari Raya utk Madiha juga...
Abang : yelah tuuu... apa mimpi dok tinggal comment kat sini??
::: ReActivate ::: : a'ahh la.. lum mkn lagi camna tau sedap?? pose tak ni?? hehehe.. selamat hari raya utk awak juga... nanti jgn lupa beli kuih raya utk mak di kg..
kak kham : comei ke?? selamat hari raya juga..
hajar : Selamat Hari Raya utk hajar sekeluarga..
ibu husna : Selamat Hari Raya juga..
momi_d's a.k.a leen : saya org temerloh.. hubby org jengka 7.. memang dekatla.. so tak berebut nak balik mana sebab dua2 pun dekat...dlm one day pun blh beraya dua2 tmpt..
azma : hehe.. kita pun suka.. semperit & bunga cina ni lain sikit je bhnnya...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net