*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 5-Oct-2007 12:30 Email | Share | Bookmark
Biskut Raya #2... * Biskut Almond London *

Ni baru sikit letak coklat, byk lagi yg blm buat tu..
Seperti yg dijanjikan ni la biskut Almond London yg dah siap (kalau ikutkan blm habis lagi, baru dpt 1 balang yg berisi coklat)... Aku buat biskut ni hari rabu, after subuh sampaila mlm.. Kalau buat terus menerus, takdela lama ngat, tapi aku ni dgn 3 heroes kat umah, so byk kali la kena berenti.. buat susu la.. suap makan laa.. tu blm masuk diorg gaduh lagi, nak kena leraikan... hmmm...mcm2 hal...

Altogether aku dpt buat 522biji.. haaaaa.. lenguh bdn aku ni..buat byk nipun ada sebabnya... buat utk makcik aku yg order sebanyak 300bj.. kalau ikutkan, aku tak plan pun nak jual2 ni, aku ni kira bidan terjun la... sebenarnya makcik aku tu order kat mak aku (mak aku ni memang specialized dlm Almond London, tiap thn pun amik order), cuma thn ni mak aku tak berapa sihat lak, tapi order org lain mak aku dah cancel awal2... kira mmg tak buat la utk diorg.... cuma yg makcik aku ni je dia nak gak aku buatkan... kalau ikutkan, aku punyala malas, tapi dia dah merayu2 mintak tlg gak kat aku.. nak tak nak, aku buatlaaa.. itula cerita di sebalik Almond Londonku ini.. aku ni, kalau ada geng, nak je amik order byk2... memang seronok gak bila fikir $$$ yg masuk.. tapi tu laaa.... kalau buat sesorang, tu yg malas je rasa...




Quote:
marlin : nampak menggiurkan?? hehehe.... tula kalau buat kuih ada bdk2... memang jadi lambat.. nipun anak2 saya kira dah besar gakla.. kalau ada baby, terus tak buat lerr...
ummirafeeq : 10,000bj?? mak aiii.. byknya... kalau u tolong buat, blh aje..
MaDiHa : saya jual RM19 utk 50bj.. naper?? nak order ke?? hehehe.. jauhla madiha.. kalau dekat, blh aje... thn dpn ingat nak biz gakla..
mamasya : sama la mama.. saya masa buat ni, dok cakap sesoranfg, bila nak siap ni?? padahal badam dah luak, adunan tak luak2 gak..
Ain : biskut ni rasanya peberet smua org kot.. mana2 umah pun mesti ad biskut ni...
jeff : sama lerr... tu pasal saya sorok bila dah buat... nanti ada yg habis sblm raya...tak sempat nak hidang kat org yg dtg..
Nur : mestila nur... nak kejar masa.. kena kayuh laju2.. nanti dah sibuk nak kemas umah lak..
Ana : memang betul tu kak ana.. dlm byk2 biskut, yg ni la kena buat extra... bukan apa, nak mkn sendiri gak... mana blh hidang kat org aje..
masriyah : a'ah la.. kita ni mcm berjanji la pulak...
ida isk : betul tu.. leceh bab nak isi coklat nya... bab mkn, kejap je habis..
gee : buat byk sebab org order.. tu pun tak amik order betul2.. tgkla thn dpn, mungkin nak biz gak...
Sabrina : biar betul sab... 50bj = RM26?? mahal nya!!! saya jual pun dlm RM38 utk 100bj... kalau 50bj, baru RM19...
Along : ok gak tu.. along kuar modal, kitorg buat... untung kita share..
azma : camna blh lupa beli biskut peberet ni?? hehehe.... fikir apa tu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net