*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 27-Sep-2007 07:30 Email | Share | Bookmark
My son's favourite... Choc Chips Muffins...

Entry kali ni pun pasal makanan gak.. lately ni tekak asyik nak mkn food yg ala2 kek je... nak buat kek malas so buatla muffin (senang pun senang, bak kata mamafami, tak sempat kluar peluh pun buat ni, tak caya tgk resepi & cara2 membuatnya).. lagipun budak2 ni memang suka giler mkn muffin ni...as usual la aku buat chocolate chips muffin...muffin ni aku buat semalam... mula2 nak try buat karot muffin, tapi aku tak sure bdk2 ni suka ke tak.. aku sendiri pun kureng sikit dgn karot ni, even air karot susu pun aku tak minum... so, tak beranila nak cuba.. maybe next time la (kena rasa dulu bru blh try kot)



Quote:
momi_d's a.k.a leen : memang nak bg org yg tgk terliur pun..
boxhousestudio : betul tu kak... InsyaAllah menjadi kan... psstt... bila lagi nak praktikkan apa yg dipelajari..
Lee Lin : gunung berapa meletup?? ok apa, yg penting rasa nya... paras rupa no 2...
Mama Nurin Fatini : gebu?? aku ni tgh mkn makanan yg bergebu la utk jadi gebu.. tapi tak jugak naik berat bdn.. memang kronik tau...
farah : kena tgk fp ni senyap2... mcm saya smlm kantoi tgk fp farah, anak yg sulung dah request nak kerang mcm kat gambar tu...
ummirafeeq : buat.. jgn tak buat.. senang je..
MaDiHa : a'ah betul tu.. bak kata mamafami, main cebur2 je...
Nur : bila lagi nur nak try wat muffin... bende2 yg complicated nur blh buat, muffin ni mesti kacang je...
azma : rajin sebab tekak ni yg nak mkn... nak beli cam tak berbaloi, baik buat sendiri...
masriyah : bdk2 mmg suka coklat.. mcm kes saya, bukan setakat bdk2, mak bdk pun sekali...
ibu chempaka : mesti menjadi punya... saya nipun bukan terror ngat bab2 baking.. ikut aje resepi..
auntie fliffy : betul fliffy.. tak caya, cuba buat... buat ni kejap ngat.. hmm... nak biz tu tak kot... setakat nk mkn sendiri blhla...
marlin : keras & bantat?? terlebih pukul kot... ntah, kita pun tak pasti lak... tapi cubalah try resepi ni lak.. gerenti tak keras punya... ni pun saya amik kat mamafami...dah byk kali buat, so far so good..
MaDiHa : ooo.... adik beradik tauge ke?? hehe... saya tula first time dgr nama sayur tu... that's why tanya.. bak kata org jgn malu bertanya, nanti sesat jln.. ehh... apa kaitannya lak ye...
Ain : cubala try buat... gerenti sedap!!!
gee : ala tak syok kan takde geng nak mkn... betul gak tu, kalau setakat gee sorang baik beli aje.. cam akak kat umah ni, semua berebut2 (ecept hubbyla, dia kureng mkn bende2 gini)..
inaa : tu la pasal.. saya ni teruja gk org buat entry makanan.. tu yg buat gak...
mamasya : ala mama... saya rasa kalau muffin ni tak naik pun, bdk2 ni bantai gak mkn... janji ada perisa coklat.. psstt... ada la tu something wrong dgn fp ni kot.. actually kan saya pelik gak naper mamasya takde comment sebab mama biasa antara org yg terawal komen fp saya ni.. (ceh mcm la glamer fp saya ni)
Amy : tq for your compliment...
UmmiDanish : peberet saya juga ni.. hehehe.. nak post?? habis daaaa...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net