*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 25-Sep-2007 14:25 Email | Share | Bookmark
Apam apa ni??? Layan jela...

Kali ni aku nak letak makanan yg aku buat pagi tadi.. Org lain dok letak2 resepi, aku pun ada masa tu teruja gak nak letak apa yg aku buat.. sebenarnya masa dok tgk fp masriyah (yg ada entry apam berintikan jem tu), aku tiba2 je teringat kat apam yg MIL aku selalu buat bila kitorg balik kg... resepinya senang bangat, tu yg rajin je tgn ni nak membancuh.. kalau tak, takdenya aku nak buat... bab2 masak ni liat sikit laaa... So, inila hasilnya... si Rafiq & Taufiq dah mkn 2 potong.. sedap gamaknya.. Haziq blm mkn sebab dia puasa... sian kat abg sorang ni, kena tunggu waktu berbuka ya...



Quote:
Nur : kalau nur nak tau, masa berbuka tu, pas mkn nasi bukan main byk lagi si Haziq mkn apam ni.. peberet dia la katakan... tak sia2 saya membuatnya.. w/pun hasilnya kureng cantik.. patutnya saya lorekkan pewarna tu dlm sikit, baru nampak lawa corak merah tu masuk ke dalam..
ummirafeeq : wah.. power tu bau apam sampai ke sana.. apam ada bau ke?? btw, rafiq kitorg bln 11 ni genapla 3thn..
azma : i suka try je bende2 gini.. lagipun bdk2 ni suka mkn, tu yg rajin gak nak buat... kalau setakat nak buat takde sapa nk mkn, mintak maapla...
Lee Lin : a'ah... resepi pun amik dari org veteran, kenala sukat cara veteran gak.. 1st time sukat cara gini..
mamaAMSYAR : ala mimie, nak anto kat mimie tu jauh laaa.. hehehe... kalau ikutkan saya suka mkn apam beras, yg mkn dgn kelapa parut tu.. yg tu sedap!!!
mamasya : mama, apam ni kosong aje.. tak letak apa2 icing pun.. saya pun pelik, camna blh ada satu garisan kat tgh tu, mcm letak krim kan.... confuse gak.. mama perasan lak tu.. tajam betul mata..
farah : memang sedap.. tu pasal rajin nak buat.. sebelum ni tau makan aje.. buatnya malas..
ibu chempaka : sedap.. cubalah try buat lak..
Aliza : laa... mati2 i ngat u ni photographer... gambar2 yg u amik semua cantik2... i suka tgk..
::: ReActivate ::: : kalau saya lorek sampai ke dlm kaler pink tu, lagi lawa rupa apam ni.. tapi sebab 1st time buat, tu yg jadi gitu je... saya amik guna kamera cikai aje, tak power mana pun gambar... teringin gak nk beli digicam yg canggih2 sikit.. baru la nampak cun shot saya nanti..
gee : ooo... org kelate panggil ambong... tula.. that's why akak cuma tulis apam aje.. tak tau nama yg sebenar... next time blh try pesen lain lak...
auntie fliffy : fliffy, kita ni ikut mood.. kali ni terasa rajin je nak buat entry yummy, tu yg tepek kat fp.. kalau tak, buat je, pastu mkn... takde nak snap gambo2 pun...tgkla keadaan, kalau ada resepi yg menarik & senang utk dibuat, saya tepek lagi..
cek de sam : no prob.. check kat fp awak.. saya ada attach link..
Ana : mula2 ingat nak letak dlm paper cup yg comel2, tapi malas lak.. maybe next time ke..
MaDiHa : apam dewa la pulak... saya nak bg nama apam dewi laaa... nampak keperempuanan sikit..
Amy : yup emy.. i memandai je tambah sendiri.. tak letak pun tak perr..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net