*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 21-Sep-2007 12:10 Email | Share | Bookmark
Moments of Luv...

Ni entry saja2... mlm tadi aku dpt snap "moments" yg aku kira menarik.. moments di mana Haziq melayan adik2nya... kalau ikutkan Haziq ni jenis yg suka main sorang2, dia tak berapa suka main dgn adik2, aku rasa sebab gap umur diorg yg agak jauh.. kalau main pun, mesti end up dgn nangis.. bila aku tanya kenapa adik nangis, nanti dia jwb "adik tu tak pandai main, Haziq suruh buat ni, lain yg dibuatnya", normally itulah jwpan dari dia.. Bila dpt tgk dia melayan adik2, seronok je rasa... bukan selalu dpt tgk dia mcm ni...

ps: Hari ni hari keenam Haziq pose...




* credit : Digiscrap.ch, Merkeley Designs, Michelle Colemen, Tracy Collins & Tracy Drane *

Quote:
MaDiHa : samalah Madiha.. haziq pun akan main dlm bilik dia, siap kunci tu... dulu adik2 dia sukala kacau saya kat dapur, la ni saya buat pagar kat entrance nak masuk dapur... dah tak blh kacau lagi.. .... sib baik adik blh main berdua... kalau sorang tu, mesti nangis kat tepi pagar...
cek de sam : tula saya rasa antara disadvantage gap umur jauh.. diorg tak pandai nak main sama2.. mesti nyakat je lebih.. bila tgk rafiq & taufiq, saya seronok sebab diorg mcm serasi je bila bermain (w/pun kdg2 ada gak gaduh)...
farah : tq.. harap2 begitula.. nipun dah nampak ok sket compared to masa dia 5thn.. dulu lagi teruk, asyik nak buat adik je... selalu la adik tu melalak..
mamasya : hehe... memang ni la yg terjadi.. kes jeles tu tetap ada... dia bengang sebab adik2 tak nak kwn dgn dia... tu yg dia cuba berbaik2 gak..
Nur : memang kelakar... kdg2 si abg siap jerit2 lagi bg arahan.. si adik terpinga2 aje.. puasla saya dok pujuk abg cakap yg adik ni blm pandai lagi..
ibu chem : apa lagi, cepat2 la dptkan yg no 2 lak..
<< jeff >> : harap2 begitula bro...
gee : nanti gee tgkla camna anis layan adik dia lak... bila lagi gee?? sian kat anis main sorang2 tu...
fazizaid : nak tak nak kena la paksa kan... tapi tula, bila time abg keras kepala tak nak mengalah, masa tu mmg haru biru gakla kat umah ni...
Abah Along : ya tu abah.. masih jauh lagi perjalanan ini.. harap2 umur panjang la utk tgk diorg membesar..
sofu : hehe.. tu kes biasa.. bila sorang ok, sorang lagi lak buat hal.. oooo... satu opis dgn aliz_mie, patutla entry sama je...
Amy : jgn tunggu lama2 emy.. nanti ain tak pandai nak main dgn adik.. sebab dia dah biasa sorang2..
ciku_nunu : kalau tanya haziq, dia mesti cakap tak sayang adik rafiq.. tapi sayang adik taufiq.. sabar jela... pssstt... haziq dah tinggal pose 4 hari.. tapi sambung balik....
auntie fliffy : memang diorg tgh asyik sakan ni... tu yg tak sedar langsung.. kalau tak, si haziq ni pantang nampak kamera.. mesti nak posing.. lagipun saya suka amik gambo yg candid.. nampak natural jeee...
Lee Lin : tak dgr cakap taiko tu pasal taiko berang kan.. hehehe...
Daalia : tq..
mamasya : takpe.. next time saya lak yg tag mama...
masriyah : kita tak letak menu2 masakan mcm org lain.. so kena cari alternative lain utk buatkan fp ni nampak menarik. chewah.. perasan lak!!!
inaa : ya ke?? tapi memang ramai nama haziq ni.. nanti dah masuk sekolah next year, pening la cikgu nak panggil kalau dlm kelas tu sama nama...
marlin : beza umur?? camnila, saya bgtau thn diorg lahir.. haziq-2001, rafiq-2004, taufiq-2006. Haa.. cuba kira sendiri...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net