*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 10-Sep-2007 23:50 Email | Share | Bookmark
* Holiday at Langkawi * 05/09 - 07/09 *

Ok.. seperti yg dijanjikan... nilah entry cuti2 kami di Langkawi... Kitorg pegi Langkawi last week... actually dah lama booking flight, dari bln 1 lagi.. Airasia ada buat promo free ticket, tu yg terus book... kitorg pegi 2 family... family aku & ipar yg dok kat JB (adik hubby no 4).. Kitorg terpaksa tinggalkan Taufiq kat MIL aku.. sedih gak sebab tak bawa dia, tapi nak buat camna... kalau bawa semua, memang takkan terkawal punya...next time kita pegi ya Taufiq...



Day 1 * Rabu - 05/09/07 *

Flight to LGK pukul 4.15pm.. tapi biasala, bila naik airasia mesti ada delay... so, kitorg naik flight dlm kul 5pm.. sampai sana kul 6pm.. (oh ya, ni 1st time aku sampai Langkawi... selama ni tgk kat tv je. )



Sampai LGK memang dah petang sgt... turun2 flight, cari kete sewa... pastu terus gi hotel kitorg (Berjaya Resort)..



Day 2 * Khamis - 06/09/07 *

After breakfast, kitorg teruskan perjalanan... nak kejar masa & takut hari hujan... so, mana yg sempat kitorg cover sehabis mungkin...















Day 3 * Jumaat - 07/09/07 *

Pagi2 lagi dah hujan... kalau tak silap aku, kul 6.30am, hujan dah mula turun... lebat gak.. pastu berenti sat dlm kul 8 cam tu.. kitorg punya plan utk last day ni - naik bot... tapi malangnya after checkout kul 1 pm, hujan turun dgn lebatnya.. so, hancurlah harapan kami nak naik bot tgk pulau2.. Kami cuma sempat jln2 kat Awana Porto Malai masa pagi tu... actually view kat area ni cantik waktu mlm, tapi kitorg tak pegi lak time mlm..memandangkan hujan dari tghari sampai ke mlm, kitorg pun lepak kat Mall kat Jeti Point.. main bowling, shopping sket2 lagi, nak tunggu flight mlm tu... flight lak asyik delay, supposed pukul 8.15pm, end up naik flight kul 12am.. kitorg selamat sampai di Pahang kul 5am...





Quote:
jeff : LGk memang best!!! & betul tu bro, tmpt ni mmg sesuai for holiday with family...
zatid'hati : salam perkenalan juga.. tq 4 visiting my page... nanti anak2 dah habis exam, blhla kak zati bw diorg jln2 lak..
Mis : wah.. terharunya kak mis dtg sini... cam tak caya je.. anyway, thanks for d wish...
MamaFaMi : tq mama.. ni masa mood rajin, kalau malas tu, tak edit apa pun terus tepek aje..
ida isk : salam ramadhan juga..
azma : hehe.. kitorg sblm pi tu, member ada bgtau about mycard ni... otherwise, tak tau gak... pila jln2 lagi kat LGK.. u senang la coz anak2 dah besar..
MaDiHa : salam ramadhan juga... sekali sekala cuti2 m'sia.. bukan selalu..
mamasya : masa tinggalkan taufiq tu, kitorg cabut senyap2... kalau tak, nangis gak dia... mama, mmg ramai sgt yg cakap kitorg seiras.. mama org yg ke berapa ntahla..
mamaAMSYAR : nasib baik kitorg pi time ptg... weather pun just nice masa tu, so nampakla view kat bwh...
Sabrina : samala dgn kitorg.. byk tmpt tak blh gi sebab hujan.. kitorg pun plan nak gi lagi nanti..
watie : wah, sempat lagi tu nak ke sabah.. have fun di sana nanti!!!
mieza : tq.. kitorg ni pun baru 1st time sampai LGK..
cek de sam : lama dah tu 1992... dah masuk 15years... balik msia nanti jgn lupa gi LGK tau...
farah : salam ramadhan juga..
Daalia : tq 4 d compliments!! wah.. akak pun nak LGK ke nanti?? mesti gambo2 cun sebab akak guna DLSR, lagi power...
Nur : salam ramadhan juga buat nur sekeluarga...
marlin : best la dok kat Berjaya.. tp kat sini byk mat saleh laa.. rasa cam dok kat oversea la pulak..
boxhousestudio : suka ya?? hehe... slow2, nak tanya seribu kali pun tak pe... tak kisah..
Hajar : kitorg byk jln2 je.. shopping ala kadar aje, cuma beli souvenir utk org2 di kg...
auntie fliffy : amboi fliffy, tak sabar nak beraya dgn baby baru yek...
masriyah : tq.. selamat berpuasa juga..
papa+mama+amsyar : same goes to u... amin..
ibu husna : selamat berpuasa juga... saya suka tgk twins awak tu...
fazizaid : tak pasti lak apa maksud sebenar LGK ni...
mama @nis : balik msia nanti jgn lupa gi LGK.. tak rugi tau...
nn : tq.. edit dlm PS je..sticker tu download frm internet..
Amy : tula terpaksa tinggalkan sorang.. takut tak terkawal...
CyBeRcAkE : suka sgt.. sapa yg tak suka kek..
mama kimi : hehe.. pi la lagi thn ni... baru blh jadi yearly event..
sofu : tq.. salam ramadhan juga..
anna : nasib baik kitorg pi time weekdays & bkn waktu cuti sek.. so, semua pun smooth aje..
mamadarwisy : salam perkenalan juga... sekali sekala bawalah family gi LGK lak... utk cuti2 sepenuhnya...
Ana : salam ramadhan juga.. tq..
fateen : takpe.. slowly, tunggu diorg besar sikit baru best pegi... cam saya terpaksa tinggalkan sorang sebab susah, takut tak terkawal..
:++ FarEast PhotoWorld ++ : happy ramadhan 2 u too...
fara : guna photoshop CS2 je..
aliz_mie : sekali sekala bercuti memang syiookkk!!!
momi_d's a.k.a leen : tq.. buat nipun sampai 2 hari tau, baru blh post kat fp..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net