*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 26-Aug-2007 10:10 Email | Share | Bookmark
Taman Esplanade, Kuantan...

tgk Taufiq menonong je jalan... laju jer..
Ni kes baru dpt kaki... dah tak hirau org dah...
Hari rabu lepas, kitorg pegi Kuantan.. actually hubby ada keje sikit kat situ... dia kata kejap je, so blhla kalau kitorg nak ikut sekali.. sambil tu blh melawat kawan baik aku kat HTAA.. so, ptg tu singgahla kejap kat Taman Esplanade, kat tepi Sg. Kuantan (nipun sebab dah janji dgn budak2 ni nak main kat playground situ). Padahal masa tu dh ptg sgt, around 6.30pm.. tapi singgahla kejap bagi diorg lepas geram.. tapi tula masa diorg main, aku tak amikla pulak gambar.. kes segan punya pasal sebab ramai gak org.. kang pelik lak org tgk naper aku sibuk2 amik gambo mcm org jakun jer.. In the end, ada la few gambo yg sempat aku snap... nipun gambo Taufiq je.. seronok sebab dia baru "dapat kaki".. kejenya nak berjalan jerr.. tak nak langsung dok dlm stroller dia..

Sebenarnya ni nak test PS skill aku.. baru je belajor2 nak edit gambo ni.. tapi tula gambo lak tak berapa terang.. masa amik gambo ni cuaca dah nak gelap.. hari pun mendung semcm je... belasah ajelaaa....



Quote:
mamasya : 2 thn lepas dah lama gak tu... ni dah dok Brunei, agak2 bila lagi nak ke pantai timur???
masriyah : dulu saya sekolah kat ktn.. memang selalu la mkn kat gerai2 tepi sungai tu.. memang best!!!
jeff : tempat ni memang lawa bro... sesuai sgt bawak anak jln2... cubalah bro dtg sini lak...
Ana : laa.. kak ana tak penah sampai ktn yek??? takpe.. next time cubalah dtg.. saya selalu gak turun sebab hubby selalu ngat ada keje kat ktn ni..
Lee Lin : hehe... pandainya berimaginasi.. bagus gak idea tu.. lain kali nak letak dialog box la... baru nampak real kan...
IdzaRis : a'ahh baru dpt kaki.. tu pasal laju semacam je..
sofu : salam perkenalan sofu... tq sebab lawat my fp.. ooo.. kita sebaya ya.. nak belajar apa tu?? InysaAllah saya boleh ajarkan......
azma : u kan dok kl... tak jauh mana pun ktn ni... dtgla... on d way nak ke ktn, blh singgah my house... i tinggal kat temerloh.. kalau nak g ktn @ kl, jaraknya sama jauh je from my place ni..
MaDiHa : Al-Fatihah buat arwah ayah MaDiHa.. takpe, nak cerita panjang2 pun tak kisah.. saya suka je baca... oooo.. ari tu bersalin anak sulung kat HTAA ya...
Laila-lell : ooo... hubby org pekan yek.. dah dekat sgt dgn kuantan tu... btw, kita org temerloh..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net