*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 9-Aug-2007 02:27 Email | Share | Bookmark
Asyik2 cuppies..

 
Semalam aku sempat buat cuppies lagi.. kali ni aku guna resepi mak aku lak... buat 2 flavour - chocolate & vanilla... tapi masa nak letak dlm acuan, aku campurkan dua2 adunan tu... memandangkan aku puasa semalam, terasa malas lak nak buat buttercream for topping (lagipun ada bhn2 yg tak cukup)... mkn cam tu aje pun dah best!!! masa lepas bakar first trip aje, anak2 dah berebut nak mkn.. kali ni aku buat byk gak, dptla dlm 65bj (medium size)... buat sebelum ni asyik tak cukup aje..



Quote:
MImi : nak kat suka masak tu, biasa2 je.. tapi baru2 nila suka baking ni...
azma : i ni baru je involve in baking ni... dulu2 takut gak nak cuba.. tapi nasib baik menjadi, tu yg jadi semangat je nak try new resepi ni..
masriyah : haa.. betul tu... kalau buat kek sebiji, bukan main payah nak habiskan... hmm.. kalau awak dekat, dah lama saya pas... hehehe...
MamaFami : mama, hari ketiga dah licin... tu yg kena buat byk.. kalau tak, sehari pun dah habis... ni home made secret recipe tauuu.. hihihi....
jeff : semua cuppies pun unik.. tapi kan cupies saya ni takde mana yg uniknya.. dahla tak make-up...
Hajar : yg penting rasanya... kalau cantik tapi tak sedap, tak guna gak kann...
fliffy : saya ni suka baking cuppies je... kalau masak2 biasa tu, malas la pulak nak tepek kat fp ni...
umi : hehehe...memang sedapppp...
ezura : tq..
mama @nis : laa ya ke cam tu??? tunggu anis besar sikit, nanti dia blh tlg habiskan...
mamasya : yes mamasya... kali ni saya buat byk.. sebelum ni asyik tak cukup aje... biar diorg muak...
farah : tryla buat.. tak susah mana pun.. mcm buat kek, tapi ni kecik2..
mama kimi : memang sedap..cubalah buat lak..
Nur : dah habisla nur.. bdk2 + mak bdk yg makan.. cuppies ni kan comel2, sekali ngap je 3 biji habis...
marlin : ni sebenarnya tgh ada mood.. tu yg rajin buat tuu... cubalah buat lak... kalau buat 2 flavour cam ni, tak buat topping pun takpe sebab dah nampak menarik...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net