*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 27-Jul-2007 11:55 Email | Share | Bookmark
Cuppies lagi...

 
Sejak dah try buat cupcakes ni, terasa nak buat je lagi.. this time, aku modified sikit sukatan resepi yg aku guna hari tu.. hasilnya, cuppies aku lagi lembut gitu... rasa sayang lak nak makan.. hehehe...



* credit : Katka, Sylvie Wagner, E Blust *


Quote:
Sue : scrap tu buat guna photoshop.. elements & template download from internet (cari yg FOC, i.e. try google "free digital scrapbook kits").. mesti dpt punya..
mamasya : comel ke cuppies saya?? hehehe... seronok la pulak bila dah try buat.. tu yg semangat aje.. tapi masih tak terror bab deco guna icing..
marlin : actually saya tgk cuppies ni from your fp laaa... admire lak tgk org buat comel2, tu yg teruja nak buat sama...
MaDiHa : saya rajin ni pun sebab anak2 suka mkn.. hubby saya tak berapa minat mkn kek ni, nasib baik bebudak ada, diorg yg tukang habiskan..
jeff : bukan setakat cantik tapi sedap juga... hehehe..
ummi Nurin::mieza : salam to mama nurin.. baru je menjinak2kan diri dlm baking ni..
mol2005 : yup.. samala kita ada 3 askar.. hehe...
farah : hmm... jaga 3 girls kurang mencabar dari jaga 3 boys ni.. penat lerrr...
nur : cakap je sayang nak makan, tapi habis gak..
mamaella : nak sebiji?? boleh, apa salahnya... kalau dekat dah lama saya anta..
Lee Lin : tak byk mana pun... buat satu adunan je.. dptla dlm 35biji... seronok sebab bdk2 suka mkn..
hajar : salam... thanks..
mommy daanya : salam to mommy daanya.. saya ni pun baru je blajar buat cupcakes ni.. resepi pun amik kat http://myresipi.com, tryla jenguk2 kat situ, ada mcm2 resepi...
mama syifa : hehe.. chocolate memang ramai yg suka... betul tu, bukan setakat budak2, parents pun sama lerrr...
watie : tryla buat lak pas ni... akak pun tak berapa pandai gak bab2 baking ni... sekarang la baru berani nak mencuba.. teruja tgk org blh buat lawa2, tu yg sibuk nak buat gak...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net