*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 25-Jul-2007 09:19 Email | Share | Bookmark
Scrapping for fun...

 
Tetiba je rasa nak buat scrap page.. tapi gambo terbaru takde lak nak isi..so, amik jela gambo lama2.. nak snap gambar budak bertiga ni punyala susah, takde langsung pose yg smua pandang camera.. mesti nak buat hal masing2, except for Haziq (dia je yg dah pandai pose)..



* credit : Annis, Filly, J Desai, Kara Perricn, Lindsay Jane, Linda GB, Linda Rechtin & Pamela McNicol *

Quote:
nur : W'kumsalam... tq..
as : kena tambah sorang lagi, baru blh jd trio mcm i..
mamasya : u're welcome.. mesti blh buat punya..
watie : memang mencabar jaga boys ni..
globalshopping : sale lagi..
watie : no prob.. check your email..
jeff : tq..
leen : tak kreatif mana pun, cuma suka deco2 gamba ni..
mommy daanya : tq.. jgn puji lebih2.. saya memang minat scrapping ni... saya buat smua ni dlm photoshop... element2 tu download from internet (cari yg FOC, cuba google "free digital scrapbook kits", ada byk site utk kita download)..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net