*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 21-Jul-2007 09:30 Email | Share | Bookmark
1st attempt..

 
Nila rupa cuppies yg aku cuba buat..1st time buat ni tau.. hehehe.. kelakar bila tgk deco2 tu... ada yg OK, ada yg KO.. yg KO tu sebab dah malas, kepenatan + takde idea... takpela, yg penting rasanya.. hmm.. memang enak.. yg paling best bila bdk2 ni suka makan.. before this, diorg tak suka mkn kek yg ada icing, tapi kali ni siap berebut nak cuppies yg ada icing paling byk..



* credit : kits by Miss Mint & Anita Designs *

Quote:
mamasya : memang penat tang deco tu.. tapi yg best bila apa yg kita buat menjadi, w/pun hasilnya tak secantik pro..
suerieyz : buat cuppies ni kejap je.. tang buat icing utk deco tu yg berjam2.. sakit pinggang aku dibuatnya..
nieta : buat permulaan ni aku buat perisa vanilla je.. icing tu buat sendiri gak, tu yg ada 2 kaler je.. tak larat nak buat byk2 kaler.. nipun dah penat..
surya :hajat di hati mmg nak biz gak.. tapi kenala expertkan dulu especially tang icing tu...
jeff : thanks!!!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net