*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 27-Jun-2007 08:20 Email | Share | Bookmark
KLCC playground..

Jom main buai.. Rafiq tak pandai nak ayunkan buai tu sendiri..
Taufiq pelik, camna dia blh sampai ke bawah ni??
Rafiq dgn frognya...
Syoknya main!!!
Jom main air lak.. tk blh mandi sebab tak bawa baju extra..
Tgk Taufiq geram tgk air.. dia nak turun tu...
Haziq sibuk betulkan jeans dia.. takut basah..
Rafiq pun ikut sama masuk dlm air.. mula2 ajak, dia tak mau..
Posing maut dari Haziq..
Tgk jela Rafiq tu, seluar dah basah, pakai diaper je..
Rafiq keletihan, tumpang rehat dlm stroller adik..
Taufiq dgn ibunya..
Ok smile...
Taufiq bermanja2an dgn abahnya..
Bawa budak2 ni ke playground KLCC... punyala best sebab pegi on weekday, waktu pagi & time org keje lak tu.. so, confirm takde orang.. diorg ni pun lagi la seronok sebab tak payah nak berebut2, main je yg mana2 diorg suka.. so, layannnnn jela .....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net