*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-May-2007 06:03 Email | Share | Bookmark
Teluk Cempedak...

Ni masa kat hotel.. Taufiq bergaya mcm pandai je.. "hello"..
Dlm byk2 pose, nila yg paling ok...
Tgk la Rafiq tu, as usual tak nak pose..
Taufiq cool je dlm stroller dia.. nk jln tak pandai lagi..
Haziq on je bab2 posing ni...
Rafiq mula-mula ok lagi kat jambatan ni..
Rafiq dah mula gayat.. dia tak nak jln, siap jerit "tolong"..
Masa posing nipun siap tgk bawah lagi.. takut tu..
Without Rafiq.. dia takut.. Taufiq lak excited semacam..
Bye bye!! Taufiq dah nak balik...
These pics were taken at TC.. pegi kuantan pun sebab my hubby ada meeting on Tuesday evening.. so, kitorg pun ikut sekali, sambil menyelam minum air.. tak mandi-manda pun, cuma jln-jln mkn angin je..



* credit : Sun Porch kits by Amy Teets *


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net