*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 26-May-2007 07:16 Email | Share | Bookmark
Bukit Tinggi...

Ni mula2 sampai, Rafiq tak mau posing, dok tgk air pancut tu je.
Our family.. Taufiq kepanasan, Rafiq lak tak sabar nak pi sana..
Here we are!! 3 families.. excluding Lan (dia yg amik gambar)..
This one lak excluding me..
Taufiq & me..
Haziq, Tiqah, Ana & Rafiq sibuk nak tgk angsa..
Me & d boria boys..
Taufiq with Epi (adik Ana)..
Tgk la Rafiq ni tak nak pose laa..
Haziq & Tiqah.. nak geng dgn girl je..
Buat mcm rumah sendiri je diorg ni.. siap baring lagi tu..
Susahnya nak ajak diorg posing ni..
Taufiq syok main kereta ni.. tak nak turun tu..
Abah kepenatan melayan 2 heroes ni..
Wah.. naik ni lagi best..
Haziq ni bab posing ok je w/pun tgh panas..
OK.. jom semua naik. Haziq nak drive ni..
Kaum2 ibu.. Nomi, Ima, & me..eh, Taufiq ada sekali la..
Say cheese...
OK.. dah nak balik ni.. Abah tolak Taufiq pun tak larat dah..
Sempat lagi budak2 ni kutip bunga.. eh, Rafiq pun join ke??
Posing terakhir sebelum balik..
Nanti dulu, nak pose dgn Taufiq jap.. ok, jom blah..
Went to Bukit Tinggi (for the 3rd time).. takde apa pun yg menarik... cuma kat situ the view is very nice.. kitorang pi dgn hubby's buddies (geng-geng yg pi Balok ari tu).. nasib baik tak hujan kat situ.. yg seronoknya budak-budak ni la, tapi yg keletihan mak bapak memasing...hehehe ...



* credit : MoodyBlues kits by ShabbyPrincess *


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net