*** KaMaLiNa's * DiGiTaL * aLbUm ***

By: kamalina aka aimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-Jan-2007 09:57 Email | Share | Bookmark
Cameron Highland..

Stop tepi jln sat, nampak tak ladang teh kat blakang tu?
Haziq with "mak su"..
Jom, Taufiq dah ready nak pi jln ni.. cantik tak topi ni??
Taufiq excited nak pegang butterfly tu..
Rafiq posing dgn "pak teh".. muka cuak je tgk butterfly tu..
Wah.. byknya butterfly!!! Terpegun Rafiq tgk..
Rafiq dgn mulut "itiknya", ada butterfly kat atas kepala tu..
Haziq yg kepenatan.. buat muka "toye"..
Peace!!! Rafiq malas nak layan..
Dgn "mak su" lagi..
Me & family...
Me and hubby...
Taufiq ni dok tarik tudung ibu... tu yg posing semacam je..
Rafiq with ibu, "mak lang" and Anis...
"mak anjang", Anis, "mak lang @ ummi", ibu, Rafiq & "mak su"..
3 stooges posing atas katil, ni masa kat hotel kat Ipoh..
Haziq, "mak su", "mak anjang", Rafiq & "pak uda"..
Haziq with "pak tam" & "pak andak"...
Haziq with p.tam, m.su, p.teh, p.uda, m.anjang & p.andak..
Haziq posing lagi dgn "mak su" nya..
Tgk Rafiq tak nak kena dukung dgn "pak teh".. Haziq cool je..
Ni kat apartment, budak2 mkn strawberry.. Rafiq, Haziq & Anis..
Masing2 dah kepenatan.. kita minum dulu!!!
Trip to Cameron Highland.. a trip which supposed to be fun & fascinating, but turned out to be a tragedy to all of us.. this is where my father in law had a heart attack & passed away after 3 nights being admitted at Ipoh Hospital...

Gambar2 ni dah bercampur-aduk sebab guna 2 cameras.. the last 7 photos were taken using mak lang's digital camera.. tak ikut urutan pun takpela.. who cares..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net